Goraco polecam.....:) (1) W salonie jestem co najmniej raz,dwa w tygodniu, robię tam rzęski, zabiegi... Isia......:) JEDNA WIELKA PORAŻKA (1) Po umówieniu się na konkretną godzinę ,dojechałam w końcu z Gdyni(gdzie... ODRADZAM ,PORAŻKA Pani Ania robi najlepsze,najtrwalsze paznokcie!!!! ;) (1) Po przez nałogowe obgryzanie mam bardzo brzydkie i zdeformowane naturalne... Marlena
depilacja laserem (1) Jestem po wielu konsultacjach w wielu gabinetach, polecam kosmedica bo tu... Katarzyna Polecam (1) Byłam w tym salonie dwa razy i na pewno będę wracać. Idealnie położona farba,... Asia Piękne włosy :-) (1) Zagęszczałam włosy metodą laserową po raz pierwszy i jestem bardzo... Monika Polecam ! :) (1) Zarówno ja (panna młoda) jak i moja mama wyglądałyśmy bardzo pięknie w... Beata Super klimaty, Towar I klasa, Polecam (1) mają tam nawet rolleny a niedługo i solarium - ich stronka... gremiz warto tam kupować (1) super ubrania w bardzo dobrej jakości,wyjątkowo życzliwa i staranna obsługa,... joanna Jak najbardziej pozytywna.... (1) 1. salon rewelacja 2. pyszna kawa 3. miła recepcjonistka 4. 30% zniżki... LITHUANIA Polecam (1) Długo szukałam swojego fryzjera w trójmieście, i w końcu go znalazłam to bez... Ela usatysfakcjonowana :) (1) mój pierwszy tatuaż wykonałam właśnie u nich , świetne studio , miła... zuza Obsługa poraża brakiem profesjonalizmu (1) Personel bardzo niesympatyczny. Pomimo umówionego masażu został on odwołany... Zawiedziony usługi na najwyższym poziomie a Pan Radek - po prostu Mistrz!!! (1) Wreszcie trafiłam na prawdziwego fachowca od moich włosów. Po kilku wizytach... zachwycona klientka drożyzna (1) Przez kilkanaście lat wszystko było w porządku. Ostatnim razem zostałam... gbarg Profesjonalistka (2) Witam polecam kosmetyczkę p. Bogusię zrobiła mi paznokcie pięknie... E,B polecam! (1) jestem stala klientka tego salonu, zawsze jestem bardzo zadowolona z obsługo... Asia Dziękuję:) (1) Do tego salonu trafiłam ze tak powiem:-)-'' z ulicy''..przechodziłam obok... Aleksandra przedłużanie rzęs z groupona (2) Przy pierwszym zabiegu rzęsy wyglądały ok, nie były zbyt gęste, ale trzymały... Mantik Agnieszka - opinia (1) Tak dobrze obciętych włosów jeszcze nie miałam. Nie są podatne na układanie,... Agnieszka