Makijaż idealny (1) Korzystałam z usług Pani Magdy już dwukrotnie, za każdym razem byłam w pełni... Aleksandra Paliwoda Dobry adres :) (1) Faktycznie pozytywne opinie o gabinecie są prawdziwe,byłam b.zadowolona z... Aneczka Zdecydowanie polecam! (1) Z usług salonu skorzystałam po raz pierwszy. Miałam wykupiony kupon z... Ewa
Mile zaskoczone (1) Byłyśmy z koleżanką tam dzięki ofercie Relaks dla dwojga,sauna sucha,sauna... Kasia i Beata Bardzo polecam :) (1) Uwielbiam ten gabinet i Panią Anetę :) . Przyznaję, że poznałam już kilka... Asia Absolutnie nie polecam!!! (1) moja noga więcej tam nie postanie! Organizowałam spotkanie dla moich... Asia swiezo i profesjonalnie (1) Gorąco polecam Pania Magdalenę jako wizazystke; na kazda okazje. Dwukrotnie... Anna Szlanta super salon (1) Skorzystałam z oferty Grupona na IPL+RF foto odmładzanie jestem bardzo... Beata profesjonalizm i atmosfera (1) Absolutnie przepiękny makijaż, wykonany z dbałością o najdrobniejsze... Agnieszka profesjonalnie, poleca Panią Krysię! (1) Jestem zachwycona. Poszłam do salonu z polecenia znajomej, której włosy... Monika polecam, ale... (1) Mila obsluga w recepcji, pani Iwona masazystka mila, taktowna, profesjonalna,... Joanna perfekcyjny makijaż (1) Makijaż robiłam w czerwcu 2011. Podczas malowania można sie dowiedzieć... Ola rewelacyjne zabiegi (1) W końcu trafiłam na przytulny gabinet w którym mozna się zrelaksować w... JD Moj ulubiony salon kosmetyczny (2) Witam Drogie Panie, Pragne Wam serdecznie polecic wspanialy salon... Agnieszka Polecam (2) Pani Malwina to bardzo profesjonalna kosmetyczka z indywidualnym podejściem... Kasia Wrócę tu;) (1) Korzystałam z zabiegu na twarz falami radiowymi. Efekt bardzo fajny,... Anna makijaż ślubny (1) Polecam panią Justynę w 100 %. Pani Justyna robiła mi makijaż ślubny, który... Magda Król Wróblewska Anna - opinia (1) Bardzo polecam usługi jakie proponuje Pani Magda, jej makijaż jest... Anna Jestem zadowolona z efektów. (1) W gabinecie byłam kilka razy. Pani Aneta jest bardzo miłą osobą, fachowo... Maja Super! (1) Super salon kosmetyka i fryzjerstwo pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona... Zadowolona