Zachwycona (1) Ze strachem zapisałam się do Montowni ponieważ dzień wcześniej zostałam... Ania mabo27 - opinia (1) zdecydowanie polecam!ze względu na ofertę i bardzo miłą i pomocną panią. mabo27 wyluzujcie (1) Uwielbiam ten sklep bo zawsze znajdzie się jakaś para którą chce mieć.Po co... Monika
Pięknie (1) Rzęsy są przepiękne i tak już dwa lata. Mega pozytyw dla P. Iwonki. Jest to... Ewelina relaks (1) Jestem miło zaskoczona. Fryzjerka doradziła fryzurkę, kolor, i super masaż... klientka Gorąco polecam (1) Do salonu przychodzę od samego początku jego istnienia i muszę stwierdzić... Kuba Serdecznie POLECAM! (1) Profesjonalna obsługa, przesympatyczna atmosfera, przystępna cena, i co... Zadowolona Klientka pierwszy sklep bieliźniarki i od razu strzał w 10 (1) od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupienia bielizny w prawdziwym... AiWoods Le Cil - beznadzieja makijaz permanentny (2) po przeczytaniu opini na forum postanowilam kupic makijaz na gruperze, byla... :/ Polecam ... :) (1) Bylam tutaj na kwasach. Zaskoczyl mnie personel ktory rowniez sklada sie z... Magdalena beznadzieja!!!! (1) Na stronie studia piszą o utalentowanych fryzjerach- w trakcie pobytu nie... m STANDARDY EUROPEJSKIE (1) Odwiedzam Państwa Solarium zawsze ilekroć jestem w kraju. Cieszę się ,że... Janusz K Niezwykły talent! (1) Niezwykły talent fryzjerski, wielki dar współpracy z klientką, subtelna uroda... Szczęśliwa Kuba - opinia (1) Bardzo miła profesjonalna obsługa. Polecam Body Place :) Kuba pełen relaks:) (1) cudowny relaks w arcyprzyjemmym wnętrzu :) polecam magiczne ręce Właścicielki... agata POLECAM! (1) Jeśli chcesz zmienić fryzurę bo od lat wyglądasz tak samo to powinieneś się... OLKA. fantastyczne zabiegi (1) bardzo podobają mi sie zabiegi w salonie kosmetycznym, mialam oxybrazję a... Ola Pelen Zachwytu (1) nic dodac nic ujac poprostu raj, a zakonczenia masazy mega wypas, bardzo... Patryk przedluzanie rzes - rewelacja (1) mialam ogromne watpliwosci co do przedluzania rzes z grupera jednak wizyta... agata kotowska masakr (2) niemiła obsługa, wadliwe towary itp stanowczo odradzam A