Najlepszy salon (1) Super gorąco polecam! Do pani Kasi trafiłam drogą łańcuszkową, jedna znajoma... zadowolona klientka Polecam ;) (1) Rzęski są super zrobione. Pięknie wyglądają i co najważnięjsze długo się... Paula super (1) Koleżanka poleciła mi Pana Krzysztofa i tak w czerwcu trafiłam do tego... Kasia
POLECAM :) (1) Szczerze wszystkim polecam:) Nigdy nie odważyłabym się zrobić rzęs u kogoś... Katarzynka :) Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z tego jak zostałam obsłużona przez Panią Anię. Nie... Ola Beata - opinia (1) Jak najbardziej polecam salon P.Kasi. Jest bardzo dobra w swoim fachu. Zawsze... Beata Pani Kamila jest najlepsza! (1) Pani Kamila to najlepsza fryzjerka jaką do tej pory spotkałam, rozumiemy się... Aśka NIE POLECAM (1) Nie polecam ,pani fryzjerka spierniczyła mi całkowicie kolor ,miał byc jasny... basia chętnie polecam (1) wybrałam się do Vivien z nadzieją, że fryzjer doradzi mi, co zrobić z moimi... Kinga R. Polecam!! (1) Suknie ślubną wybierałam na 9 miesięcy przed ślubem. Zostałam profesjonalnie... Magda Serdecznie Polecam!!! (1) Naprawdę polecam ten Salon, to był pierwszy Salon który odwiedziłam i... Sylwia Sz. polecam! (1) Bardzo polecam ten gabinet,pełen profesjonalizm oraz korzystne ceny!Jestem... Ania Studio dla mam z małymi dziećmi (1) Mam 6-cio miesięczną raczkującą córeczkę i wizyta w regularnym gabinecie... Monika G. Absolutnie nie polecam! (8) Wizytę zaplanowałam, ale zrezygnowałam po tym jak kazano mi się polożyć na... Alicja najlepszy gabinet kosmetyki laserowej w Trojmiescie (1) Gabinet na wysokim poziomie,zdecydowanie polecam,pełen... klientka Profesjonalizm !?!?!? (1) Byłam na wizycie w salonie jako klientka grupona. Mam problem z... klientka Polecam manicure :))) (1) Manicur w wykonaniu p. Małgosi jak i jej towarzystwo oraz wesołe usposobienie... mania SUPER !!!!! (1) Studio super :) To był mój pierwszy tatuaż. Miałam dość duże wymagania, ale... Kameleonka olka (1) Polecam jak najbardziej ,super dziewczyny tam pracują ,przesympatyczna... ola M.H. - opinia (1) Obsługa jak najbardziej kompetentna i sympatyczna. Bielizna dobrana idealnie... M.H.