Było fajnie (1) jak ktos chce sie zrelaksować i pośmiać to polecam bo bardzo fajnie... Kamila Zwykłe cwaniactwo (1) Owszem oferta sklepu super ale tylko w teorii .Totalna prowizorka i... klient sklepu GENIALNA ADA (1) W zeszłym tyg postanowiłam "drastycznie" zmienić fryzure z włosów do pasa... ramoneska
REWELACJA! (1) To była pierwsza wizyta mojego 2,5 letniego synka u fryzjera. Generalnie... roksy Warto chociaż raz skorzystać....by polubić to miejsce:) (1) Dla mnie bardzo ważne jest to,że gabinet jest bardzo sterylny z atmosferą... Marlena Jonack pasta cukrowa - genialna (1) Polecam, może nie jest tanim rozwiązaniem ale jest super, bardzo mocno... MK ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Korzystałam z usług gabinetu po przesniesieniu na ul. Rdestową. Gabinet jest... zawiedziona SUPER! (2) Jestem bardzo zadowolona z salonu, obsługiwała mnie Pani Kamila. Po 2... Agata Polecam! (1) Próbowałam przedłużać rzęsy gdzie indziej- jednak wróciłam do Róży bo moim... Ania Profesjonalizm (1) Korzystam z przedłużania rzęs u Pani Grażynki już ponad rok - już samo to o... Dorota J. Profesjonalizm i miła atmosfera:) (1) Paznokcie super. Jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka wykonuje wszystko z... Coach:) MASAKRA- NIE POLECAM (1) BYŁAM TAM Z KOLEŻANKĄ. MANICURE I PEDICURE BYŁO WYKONANE NIEDOKŁADNIE!! NIE... M & A TRAGEDIA (1) BYŁAM TAM Z KOLEŻANKĄ. NIE DOŚĆ ŻE BABKA BYŁA CHORA I NAS ZARAZIŁA... A&M Polecam to miejsce (1) Jestem klientką od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę.Korzystam z zabigów... Barbara Chmielewska Polecam usługi Ani, bo warto!!! (1) Od kilku lat przedłużam sobie włosy i dla mnie ta metoda którą proponuje Ania... Marta :))) (1) Nigdy nie spotkałam sie z tak profesionalnym podejściem do klienta, zarówno... E. Gabinet kosmetyczny na 5 :) (1) Korzystałam z usług Helioderm kilkakrotnie i za każdym razem wychodziłam... Klaudia polecam (1) Byłam i jestem zadowolona, fryzjerka dobrze dobrała kolor oraz bardzo fajnie... małgorzata Ania - opinia (1) Jestem klientką tego salonu od 6 lat i znalazłam wszystko czego można szukać... Ania Rewelacja! (1) Szczerze polecam p.Kasię!jest rewelacyjną profesjonalistką w tym co... Nati