Jest Ok (1) Jestem facetem myślałem że to tylko dla kobiet to studio ale nie .Jest tam... Maciej polecam! (1) miła obsługa, fryzura zgodna z życzeniem, Pani Fryzjerka potrafi doradzić,ale... klientka z Migowa Super (1) Byłam tam wczoraj po raz pierwszy. Miło zaskoczyła mnie przemiła,... Grażyna
Jak opisać w kilku słowach coś tak ulotnego piękno? (1) Hm...po 40-stce trudno jest zmienić styl i koloryzację, do której się... Wiesia :) (1) Jestem rewelacyjnie zaskoczona :) Kosmetyczka Ola bardzo miła , dokładna i... Paulina Gorąco polecam :) (1) Super obsługa, szeroka rozmiarówka biustonoszy, więc nie ma problemu ze... Ola Polecam! (1) Róża jest bardzo oddana swojej pracy, podchodzi do niej bardzo... Ala :D :D :D REWELACJA POLECAM :D :D :D (1) od niedawna jestem klientka salonu adikari kozystalam z usług fryzjerskich... kinga usługi jak zawsze na wysokim poziomie! wiedza to atut największy! (1) korzystam z usług gabinetu od dwóch lat, po wielu nieudanych próbach... Joanna Flis Witam! (1) Pragnę gorąco polecić Instytut Evis! Skorzystałam dziś drugi raz z zabiegu i... K. klientka - opinia (1) Pani Joanna jest prawdziwą profesjonalistką bardzo zaangażowaną w swoją... klientka paznokcie (1) Koleżanka poleciła mi nową panią od paznokci i faktycznie, zrobiła mi... Renata profesjonalna obsługa (1) sklepie Milady można liczyć na profesjonalną obsługę, doradztwo przy wyborze... Dagmara nie polecam- robiłam rzęsy i żałuję bo po tygodniu zaczęły wypadać (2) nie wspomnę o tym, że ledwo było widać że są przedłużone, jakby były za... Alexa Od lat wierna Kama. - opinia (1) Profesjonalizm pod każdym względem ( dobór koloru,fryzura itp) Obsługa jak w... Od lat wierna Kama. manicure hybrydowy (2) Bardzo brzydko wykonany manicure. Jego wynikiem były poszarpane końcówki... Asia kupon z grupona POLECAM! (1) Byłam na pakiecie manicure+ pedicure z grupona u pani Kamili i bardzo sobie... cieżarówka to koszmar i brak szacunku szefowej dla klienta!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) bylismy tam z zona , zona po wyjsciu rozplkala sie , jaszcze nigdy nikt tak... TURYSTA Profesjonalnie, przyjemnie, przyjaźnie! (1) Korzystam często z usług pracujacych tam kosmetyczek. Poza profesjonalizmem i... Sylwia Nie dla sztywniaków. (1) Filip jest artystą, on ma to coś, czego nie mają inni. Ma wielki talent. Ania