Nie dla sztywniaków. (1) Filip jest artystą, on ma to coś, czego nie mają inni. Ma wielki talent. Ania bardzo fajny sklep :) (4) Miła atmosfera i zawsze panie pozwalają posiedzieć i napić się wody mimo że w... Beata Mikrodembrazja (1) Miał może ktoś z Państwa robioną? Natalia
Bardzo fajny sklep (1) Namiar na sklep otrzymałam od znajomej, ale nie sądziłam, że będę tak... Ania agencja towarzyska w piwnicy (3) Kupon zakupiony na grouponie okazał się wielką porażką. Miejsce do którego... a. Serdecznie polecam! (1) Wraz z rosnącą świadomością kobiet na temat biustonoszy zwiększa się popyt na... Alicja Mila - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona :) Ta fyzjerka czyni cuda :) Mila Ania - opinia (1) Kupiłam buty w tym sklepie tydzień temu.Po tygodniu odpadł mi flek.Zgłosiłam... Ania Polecam (1) Sklep Step posiada duzo bardzo ładnych i tanich bucików, no nie ma co sie... Karcia BĘDZIECIE W DOBRYCH RĘKACH (1) Pani Sylwia jest profesjonalistką. To osoba bardzo miła, zadbana z poczuciem... Alicja kasia - opinia (1) fryzjerka ktora obcinala mi wlosy wogole mnie nie sluchala,narzucala mi swoj... kasia Wyjątkowy! (1) Moją podróż w poszukiwaniu tej najpiękniejszej sukni rozpoczęłam w salonie... Dobrawa MOJA OPINIA DOTYCZY TYLKO KOSMETYCZKI! (1) Z usług fryzjerskich w salonie Viva jeszcze nie korzystałam, ale od jakiegoś... M Polecam:) (1) Mialam przyjemnosc skozystac z doswiadczenia pani Elzbiety na szkolenu ,... Aga dla odwaznych, ciekawych ludzi o otwartym umysle (1) po raz kolejny wyszlam stamtad zachwycona, ani razu nie zostalam... movi Pani Magda:-) (1) Jestem stałą klientką Pani Edyty ale ostatnio skorzystałam z usług Pani Magdy... Dasiunia Zdecydowanie polecam! (1) Robiłam u Doroty kilka tatuaży i jestem zadowola z każdego! Aphte p o l e c a m (1) trafiłam do gabinetu z kuponem groupera i zostałam bardzo profesjonalnie... Anna Oferta Groupon (3) Witam, Zakupiłam ofertę z Grouponu w prezencie urodzinowym da mojej mamy. To... dżola pedicure i manicure - grupon (1) Kupiłam kupon na pedicure i manicure. Rzeczywiście długo czekałam na... karola