Zawiedziona (3) Bardzo nie miła obsługa. Wykonywałam telefony przez ponad pół godziny - cały... MW Polecam ! (1) Przemiła obsługa, fachowa robota, cudowne zapachy :-) Wizyta w JamajkaSun to... Marta Wow;) (1) Jestem po ogromnym wrażeniem salonu ADIKARI. Farbowałam włosy i miałam masaż... Nowy Klient
nie polecam makijaż permanentny - wyrzucenie pięniędzy w błoto!! (4) podczas zabiegu odczuwa się nadmierny ból, jest robiony w pośpiechu - mogło... Anna Swietnie! (1) Wczoraj sama zrobiłam wzór tatuażu jaki bym chciała i poszłam do studia.... Olga Polecam (1) To jedyne studio gdzie masaż jest prowadzony indywidualnie z każdym przez... Gosia najbrzydsza perfumeria w trójmieście (3) jak w temacie.Zwykłe drogerie znanych sieci mają i większy asortyment... Katarzynka tragedia. (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług i już wiem na pewno, że jak mam wydać swoje... truskaweczka GORĄCO POLECAM:) (1) Gorąco wszystkim polecam:) Super efekty juz po 3 zabiegach:) Gosia super !!! (1) witam, robiłam tatuaż jakies 2 tyg temu u Adama, jestem bardzo zadowolona... Agnieszka ODMŁODZENIE WŁOSÓW I DUCHA (2) Kilka dni temu skorzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie. jestem bardzo... iwona :)) (1) Jestem klientką od wielu lat, jeszcze jak zakład był w mniejszym... Anet w końcu mam "swój" salon fryzjerski. (1) Z usług Pani Wiesi korzystam już od przeszło roku. Po wyjściu od Niej po raz... MirB polecam (1) Bardzo fajny sklep, obsługa bardzo miła i chętna w doradzeniu.Gorąco polecam sylwia Profesionalne podejście do klienta (1) Od dłuższego czasu rozglądałam się za salonem kosmetycznym w którym zastanę... Marta odradzam! (1) Podobnie jak pozostałe panie wyrażające swoją opinię odradzam korzystanie z... kasia 1Maia - opinia (1) Ostatnio skorzystałam z usług kosmetyczki i fryzjera, jestem bardzo... 1Maia Polecam (1) Pani Sylwia jest bardzo miłą, kompetentną osobą. Z pełnym zaangażowaniem... Anna maicure hybrydowy (1) Robilam w Beauty Heaven manicure hybrydowy. Po 2 dniach zaczął odchodzic na... magda SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY -POLECAM !!! KRYSTYNA (1) NOWOCZESNY , BOGATO WYPOSAŻONY SALON. SERDECZNA ATMOSFERA , PRZEMIŁA... KRYSTYNA