Polecam rewelacyjna jakość w super atmosferze (1) Polecam zabiegi zabiegi na twarz i zagęszczanie rzęs, które wyglądają super... Magda Trochę inna opinia... (1) Skorzystałam z oferty Groupon "25 zł zamiast 90 zł za zabieg regenerujący... mortishia Jak najbardziej polecam! (1) Miłe, klimatyczne miejsce. Obsługa sympatyczna i profesjonalna. Zabieg... Monika
fryzjer dla wymagających (1) Od czerwca tego roku korzystam z usług fryzjerskich. Mam trudny barwnik... Kasia warte uwagi! dla każdego coś się znajdzie!gorąco polecam! (1) ŚWIETNA ATMOSFERA.PEŁEN PROFESJONALIZM I FACH W RĘKACH WŁAŚCICIELKI.SZEROKA... marine:)87 Polecam (1) Profesjonalizm i miła atmosfera, serdeczna obsługa umiliła te kilka godzin... Dafne polecam z czystym sumieniem (2) Polecam P. Monikę, świetna kosmetyczka, zawsze uśmiechnięta bardzo... Domi Najlepsza fryzjerka !!!! (1) Niesamowity talent Edzi do wyczarowywania na mojej głowie super fajnych... Iwcia "Śmieszek" Manicure meski (2) Witam, praktycznie od początku istnienia studia korzystam z usług miłych pań... Andrzej MAMA ZUZU - opinia (1) Akpol od lat znany, niejednokrotnie zachwalany i karcony. Ja osobiście zawsze... MAMA ZUZU Pani Bogusia kosmetyczka jest wspanniała (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego salonu z powodu Groupona i muszę powiedzieć,... Ewelina nie polecam (4) Pan fryzjer sprawiał wrażenie jakby strzygł za karę, we wszystkim widział... maga Niepozorne,ale... (1) ...zdecydowanie fajne studio :)) Co prawda miałam mały problem ze... Anita Super opieka (1) Robiłam u Sławka kolczyk sternum i muszę przyznać, że poszło gładko i... Emilia Makijaż permanentny - usługa z gruper.pl (1) Ogólnie jestem zadowolona. Pani wykonującą makijaż, bardzo sympatyczna, a co... Kasia najlepsza fryzjerka w Trójmieście (1) Najlepsza fryzjerka u której miałam przyjemność być,profesjonalna,z wielkim... Paulina Lejer super (1) super obsługa i profesjonalizm sabina polecam:) (1) zdecydowanie mogę polecić wymagającym klientkom. Czysto, fachowo i miło. Pani... Dorota Fryzura (1) Jeśli potrzebujesz zmiany fryzury , a nie wiesz w czym konkretnie będzie Ci... Monika what is life orientation school subject (1) bb.txt open error Routraf