HINDUSKI MASAŻ GŁOWY (2) W moim ulubionym gabinecie pojawiło się coś nowego: hinduski masaż głowy,... Bożena Keratynowe prostowanie włosów - POLECAM !!! (1) Poddałam się zabiegowi keratynowego prostowania włosów w salonie M&M... Tamara Milo, relaksacyjnie oraz profesjonalnie (1) Polecam wszystkim panom, ktorzy w pogoni dnia codziennego potrzebuja... Mariusz
Polecam dobry salon (1) Polecam bardzo dobry salon, a w szczególności Panią Izę, której stałą... Emilia Roccialli-salon kosmetyczny (1) Skorzystałam z oferty salonu zakupionej przez Grupon- b.miłe zaskoczenie... Aga stanowcze tak (1) to moja pierwsza wizyta w mieście, w którym nie spotykało mnie, jak do tej... Asia makijaż wieczorowy (2) Dziękuję pani Sylwio za wykonanie profesjonalnego, a za razem przepięknego... Anna F. ślubnie (1) ja paznokci nie robiłam, ale za to makijaż ślubny, który przetrwał całą noc,... ania R łał (1) POLECAM, BYŁAM U PANI ASI. WŁOSKI WYGLĄDAJĄ SUPER! ROBIŁAM DEKOLORYZACJĘ Z... Kasia jak zawsze super! (1) jestem stałą klientką salonu i zawsze jestem zadowolona z usług. glównie... madzia Zdecydowanie polecam (1) Pani Kasia to właściwa osoba, jeśli oczekuje się od fryzjera czegoś więcej,... Ania :) Zdecydowanie polecam! :) (1) Bardzo miłe miejsce, szeroka oferta, serdeczne podejście do klienta, p. Ela... :))) JEŻLI NIE BYŁAS W ESTETIC NAILS - TO ZROZUMIESZ ,ŻE NIGDY NAPRAWDĘ NIE BYŁAŚ ZADOWOLONA:) (1) Bardzo profesjonalnie, dokładnie, bez zadnych niedoróbek, na wysokiej jakości... DG :) Klientka Yasumi (1) Korzystam w yasumi z usuwania włosków, jestem zadowolona. Podczas wakacji nie... Klientka Yasumi Lilly - opinia (2) Salon Fryzjerski "Styl" to miejsce naprawdę godne polecenia dla każdego, kto... Lilly Maja - opinia (1) Według mnie jeden z najlepszych salonów w Gdańsku.Pani Kasia i Pani Ewelina... Maja profesjonalizm (2) Pani Basia uratowała moje zniszczone po farbowaniu, łamliwe włosy, tworząc... Aleksa polecam (1) pedicure - boski!!! Ania Strzyżenie małych dzieci (1) Pierwszy raz w kwietniu byłam tam z moim (wtedy niespełna półtorarocznym)... mama Maksia Bardzo polecam! (1) Rewelacyjne miejsce. Atmosfera bardzo przyjemna, obsługa profesjonalna,... Kamila