Zawiedziona!! NIE POLECAM!! (4) Po przeczytaniu opinii o sklepie i profesjonalizmie Pań, wybrałam się na... Magda pani fryzjerka niesympatyczna, wręcz odrzucająca (1) szczerze odradzam chyba że lubicie być traktowani jako zlo konieczne, które... Marta minus za recepcje !!! (1) Jakość usług na poziomie dobrym, ale pracownik na recepcji psuje wizerunek... zuza
fatalna obsługa ;/ (1) Kupowałam buty w lipcu w Apii w Galerii Bałtyckiej, obsługa fatalna.... Ania Świetne rzęsy!!! (1) Do Pani Eweliny trafiłam przez przypadek. Był to mój pierwszy zabieg... marlena Polecam (1) super mega talent kasia krótko i zimno (1) Kupon z grupera. Na początku batalia by się w ogóle umówić. Szkoda czasu na... WW Pełen profesjonalizm! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Obsługa jest bardzo miła i sympatyczna.... Ewelina GORĄCO POLECAM!!!!!! (1) Pan Roman jest po prostu cudowny:) Nie dość, że ma w dłoniach wielki talent,... Emilia :) 4 lata (1) Chodziłam do Pani Beaty przez ok 4 lata- teraz już odpuściłam, nie farbuję i... Kaś Najpiękniejsze suknie ślubne (1) Zdecydowanie salon z najpiękniejszymi sukniami ślubnymi w Trójmieście. Ceny... Katarzyna Gorąco polecam (1) Robiłam makijaż permanetny brwi u pani Magdaleny, jest bardzo zadowolna. Brwi... Karolina Poprawka po innym studiu. (1) Robiłem sobie kilka rzeczy w innych studiach. Niestety większość muszę... Filip Gorąco polecam!!! (2) Profesjonalizm obsługi i miła atmosfera sprawiają że z wielką chęcią wracam... M Rewelacja (1) Duzy profesjonalizm masazystek. Pierwsza klasa! Tak trzymac! malina super (1) wspaniała profesjonalna obsługa. Polecam panią Martę, jest świetna.... oki 100 % jakość usług (1) Jestem bardzo zadowolona: wszystko sprawnie, w miłej atmosferze,... Marta Polecam! (1) Jestem stałą klientką,zawsze wychodzę zadowolona z tego salonu.Polecam Panią... Anna Polecam (1) Z czystym sumieniem można polecić salon Dobry Styl,Doznałam szoku po... daga Super!!! (1) Nie kupiłam sukni w salonie Chantilly i bardzo zaluje i potwierdzam zdanie... Kenia