GORĄCO POLECAM!!! (1) Skorzystałam z usług tego salonu gdyż polecano mi bardzo Pana Sebastiana. Nie... Agnieszka Mój ulubiony salon! (1) Kocham ten salon i personel który tam pracuje. Dziewczyny mają magiczne ręce.... Marta zabiegi ultradzwiękowe na spalenie tłuszczu (1) Salon ten ma tez kosmetyke i oferuje nie tylko zabiegi fryzjerskie, ale i też... Agnieszka
Pani Basia (1) We wtorek skorzystałam z usług Pani Basi w salonie Beauty Art. Była to moja... BecaK cwan - opinia (2) Polecam , super efekt, kompetentna Pani i nieduzy koszt cwan P KINGA Z SALONU KELO (2) Osobiście byłam bardzo zadowolona z pracy P. Kingi. Strasznie długo szukałam... Monika Agnes - czas się pakować (1) Pracownicy tej firmy nie mogę o niczym zdecydować bez wiedzy i zgody... muzbox Rewelacja;) (1) Chodzę tam od lat i jestem w pełni zadowolona zarówno z usług fryzjerskich u... Kala Zabieg fryzjerski i kosmetyczny (1) Bardzo mi się podobała dzisiejsza wizyta. Byłam obsługiwana jednocześnie... Gość Polecam (1) Z usług salonu skorzystałam w ramach Grouponu (Farbowanie lub Pasemka ze... styska skorzystam ponownie - opinia (1) skorzystam skorzystam ponownie Depilacja laserowa (4) Nie zgadzam się z opiniami krytycznymi. Jestem bardzo zadowolona z usługi... Marta masaż (1) Czytając opinie salonu do którego chodzę od jakiegoś czasu nie mogę się... Monika tylko Pani Edzia! (3) Polecam wizyty w salonie Pani Edzi! To prawdziwy relaks i pełen... Edzia pełen relax (1) Juz od samego wejścia czuć pozytywne wibracje w tym spa. cisza, spokoj i... ola Przebijanie uszu dziecku (4) Bardzo sprawnie przekłute uszy mojej córce (2 latka). Choć nie byłam zapisana... Agnieszka NIE POLECAM (1) Ja również nie polecam zakupów w tym sklepie, chaos, burdel i beznadziejnej... sisi polecam (3) Pierwszy raz odwiedziłam salon na początku lipca 2011. Panie przedstawiły mi... Katarzyna Masaż z groupona (1) Bardzo nieuczciwy "salon". Swój kupon z Groupona sprezentowałam mamie. Masaż... Ania POLECAM!! (1) Świetne miejsce, super podejście do klienta, przemiłe Panie ;) dodatkowym... Foka