bez zbędnych emocji, fakty (1) I wizyta, lakier hybrydowy do wyboru w 2 odcieniach koloru położony w sposób... jagi nie polecam (1) byłam przedłużyć paznokcie. po trzech dniach jeden odpadł - za dorobienie... Asia Pani Kingo prosimy o kontakt (1) Pani Kingo prosimy o kontakt!!! co z naszymi brwiami itd...... klima
bardzo źle (1) powiem krótko - moja opinia o tym miejscu jak w temacie. pierwszy raz... niezadowolona masaż czekoladowy (1) skorzystałam kilka razy z masażu czekoladą, super efekt po zabiegu, miła... mirka Polecam! (1) Miły klimat, profesjonalna obsługa i wysoka jakość oferowanych zabiegów. To... Justyna HAOS (1) W sklepie panuje totalna dezorganizacja pracy. Stalam przy kasie dobre 10... Marzena boskie stopy (1) Od jakiegoś czasu wykonuję pedicure w gabinetach kosmetycznych, ale u pani... magda Beczelna obsługa! (1) Absolutnie nie polecam salonu, a dlaczego? jeżeli już przy pierwszym... Kamila nie polecam (1) Do Roccoco od wielu lat chodzi moja rodzina... ale raczej nie dlatego, że tak... Milk pytanka (3) Konkretne pytanie dla tych co już byli: - którą panią najlepiej wybrać? -... kmieciu Masaż sportowo-zdrowotny (1) Jestem klientka pani.Adriany która zajmuje sie masażami zdrowotnymi,to był... Stała klientka Aga - opinia (1) w salonie panuje przyjazna atmosfera, Panie są bardzo miłe. Jestem stała... Aga Polecam!!! (1) Do Pani Kasi trafiłam z tzw. biegu, kiedy do głowy przyszła mi myśl "a zrobię... Małgorzata Fryzjer z pasją ! (1) Spodobała mi się nowa fryzura koleżanki i pomyślałam może ja też spróbuję i... Agnieszka ruth - opinia (1) Bardzo goraco polecam salon za profesjonalizm, miłą atmosferę i doskonałą... ruth POLECAM !!!1 (1) Godne polecenia studio,ciekawy sprezt chociaz najleprzy jest... ASIK Tylko pani Marta!!!! (1) Polecili mi salon znajomi, nie zawiodłam się!!! pani Marta jest fantastyczna-... Klientka Fantastyczny relaks (1) Jedno z najlepszych SPA w jakich miałam okazję być. Totalny relaks, polecam. Marta Po prostu polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa. A najważniejsze było to, że... Jagna