nie polecam (1) No cóż wybrałam się z myslą o zmianie fryzury do salonu, przyją mnie Pan... x polecam (1) Od jakiegoś czasu korzystam z tego salonu, ostatnio byłam u p. Moniki, masaż... Alicja Najdroższy fryzjer? (1) Lekki przerost formy nad treścią. Fryzjer jak fryzjer, a ceny z kosmosu.... zawiedziona
polecam gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!! (3) świetna atmosfera, bardzo miła obsługa. profesjonalna kadra.....zrelaksujesz... bethi manicure hybrydowy (1) Jestem stałą klientka salonu Le Cil, kilka dni temu skusiłam sie na... Agata JESTEM ZADOWOLONA (2) Na wizytę w OTC namówiła mnie koleżanka. Na początku ten pomysł wydawał mi... Kaczyńska Cyryla Warto przyjechac z daleka! (2) Moja wizyta w OTC była wynikiem starannej selekcji i nader ;-) podejrzliwego... Ewa Marcinkowska Dziekuje (1) Dziekuje Pani Liwii za to, ze tak fantastycznie przygotowala nas do slubu.... Kasia i Krystian Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru jaki uzyskal Pan Adrian na moich wlosach!... Beata ;) (1) Wielokrotnie korzystałam z usług kosmetyczek, zazwyczaj cieszyłam się, że... MAGDA Gorąco polecam (1) Bardzo polecam ten salon. Skorzystałam z manicure i pedicure hybrydowego i... Ola polecam (1) robiłam sobie w salonie Hanny Zyguły uczesanie i makijaż ślubny. Jestem... tila Pełen profesjonalizm! (1) z*******e studio! W pełni spełnione oczekiwania! Krzysiek to... KRack Aneta - polecam (1) korzystałam z: 1. peelingu kawitacyjnego - w cenie jest z maską algową, więc... Magda Bajeczka (1) Z czystym sumieniem drogie panie POLECAM. Zrelaksowana ,wypoczęta po cięzkim... Jola Pierwszy i ostatni (3) To pierwszy butik, do którego weszłam oglądać suknię i zarazem ostatni, bo w... Karolina Jojo - opinia (1) Jestem stałym klientem Saveetatu od kilku lat i wlasnie tam wyprowadzam swoje... Jojo makijażystka z pomysłem (1) P.Justyna czerpie ewidentną radość z tego co robi, robi to z pasją i z... Kasiek Nie mam zdania (3) Nie mam zdania co do tego jakie zasady panują w tym miejscu... Znajoma,... Jolanta Super! (1) Tak jak w nagłówku- super! Tatuator (w moim wypadku Krzysiek)- mega... wrredny