POLECAM !!!1 (1) Godne polecenia studio,ciekawy sprezt chociaz najleprzy jest... ASIK Tylko pani Marta!!!! (1) Polecili mi salon znajomi, nie zawiodłam się!!! pani Marta jest fantastyczna-... Klientka Fantastyczny relaks (1) Jedno z najlepszych SPA w jakich miałam okazję być. Totalny relaks, polecam. Marta
Po prostu polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa. A najważniejsze było to, że... Jagna polecam (1) Witam, korzystałam i korzystam z usług tego salonu kosmetycznego ponieważ... Kamila Winogradzka Rozczarowana (2) Po udanej wizycie u tutejszego fryzjera i przeczytaniu peanów na temat... Aga Bardzo polecam (1) Bardzo miłe miejsce, profesjonalizm oraz świetne kosmetyki Payot - nie tylko... DANA Śmiało polecam :) (1) Bardzo miłe panie, pomocne na każdym kroku. Kupiłam w tym salonie swoją... Magda Iwona - opinia (1) Fachowa i miła obsługa.Fryzura niemal sama układa się po umyciu włosów. Z... Iwona Natalia - opinia (2) Dowiedziałam się o tym salonie od mojej koleżanki, która go bardzo chwaliła.... Natalia p.Karolina z CH Familia (1) Umówiłam się na wizytę do p. Karoliny czy ktoś może się wypowiedzieć na jej... loko Fryzjer na wysokim poziomie (1) Jestem stałym klienta od wielu lat. Perfekcja na wysokim poziomie Polecam waldexxx LUDZIE Z WIELKĄ KLSĄ (1) Dziś byłam tam pierwszy raz by zrobić sobie tatuaż ,czyli kod kreskowy... Beata niezadowolona (1) Korzystałam z kuponu groupona, jedyne z czego byłam zadowolona i co mi się... klientka wygórowane ceny! (1) Oferta kosmetyczna bardzo uboga, słabe promocje ciągle tych samych produktów,... rozczarowana odradzam (1) absolutna beznadzieja,brak szacunku dla klienta,jedno co się liczy to KASA kosmo Profesjonalizm i miła atmosfera!!! (1) To pierwszy salon, który zatrzymał mnie na stałe. Moje paznokcie trzymają się... Iwona ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!! (1) Miałam przyjemność skorzystać z talentu Agnieszki :) Po próbnym makijażu i... Olcia manicure hybrydowy (2) Zachęcona kojeną ofertą w gruperze, skorzystałam z w/w. Nie jestem... Rozczarowana Polecam! (1) Chciałabym polecić wszystkim, a szczególnie przyszłym Panną Młodym panią... Kasia