jestem bardzo zadowolona (1) Byłam klientką z groupona,obsługa natychmiastowa, mimo ze przyszłam sporo za... Iza POLECAM!!! (1) Polecam bardzo gorąco!!! W końcu, po długich poszukiwaniach odnalazłam... Kasia POLECAM (1) Polecam ten Salon.Pierwsze miejsce w 3M gdzie porządnie zajęto się moimi... Ada
Fantastycznie , Profesjonalnie (1) wspaniale miejsce , uśmiechnięci ludzie , super atmosfera , profesjonalny pan... COCO EMS (2) Bycie mamą ma piękną, radosną stronę życia - ma tylko jedno ale....wygląd... Aga Kotqa - opinia (1) Prawdziwa godzinka dla siebie i swojego ciała. Polecam każdemu po dniu... Kotqa dobry początek (1) Pierwsza wizyta w nowym osiedlowym salonie urody na duży plus. Zarówno... Sąsiadka Raj dla stóp (2) Pedicure w profesjonalnej i w bardzo przyjaznej oraz relaksującej atmosferze.... Lena Dla duszy i dla ciala (1) Wspaniala obsluga! Profesjonalny personel! Nie mieszkam juz w Gdansku , wiec... Beata Zdecydowanie POLECAM ! (1) Był to mo 4. salon, który odwiedziłam! Panie otoczyły mnie swoja opieką,... Justyna Gorąco polecam!!! (1) Jestem już w zasadzie stałą klientką salonu, korzystałam z wielu różnych... Kasia Najlepszy salon i obsługa w Gdańsku!! (4) W Salonie Aspazja korzystam z usług kosmetycznych. Pani Magda jest... Ola KK serdecznie polecam (1) Po cięciu i farbowaniu włosy są miękkie i błyszczące, a co najważniejsze... zadowolona how to write in malay (1) rbuevejt bwusxgpc jeurbbio zyprifhb dsuulfqu gyhbahxq pcxocdhj... Routraf POLECAM!!! (1) Po latach nieregularnych wizyt u kosmetyczki znalazłam wreszcie taki gabinet... Ewa godna polecenia (1) Wystrój jest bardzo szykowny i elegancki. Panuje tam bardzo przyjazna... zadowolona zażenowana (2) pierwszy i ostatni raz skorzystalam z ulug tego salonu. trudno wszystkie... zażenowana Juz nie TO (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług p,Kingi Ostatnio ciężko sie umówić Wiecznie... Joanna Jestem rozczarowana (5) Wykupiłam z Grouponu kupon, umówiłam się na zabiegi, ale coś nie dawało mi... Ja Zdecydowanie tak! (1) Zacznę od tego, że byłam u pani Agnieszki. Teraz szczegóły: rewelacyjne... Ania