profesjonalizm (2) Pani Basia uratowała moje zniszczone po farbowaniu, łamliwe włosy, tworząc... Aleksa polecam (1) pedicure - boski!!! Ania Strzyżenie małych dzieci (1) Pierwszy raz w kwietniu byłam tam z moim (wtedy niespełna półtorarocznym)... mama Maksia
Bardzo polecam! (1) Rewelacyjne miejsce. Atmosfera bardzo przyjemna, obsługa profesjonalna,... Kamila SUPER SALON (1) Po wielu poszukiwaniach w końcu znalazłam miejsce dla siebie, to nie tylko... Kasia genialne (1) wybrałam się na zakupy do Lingerii dopiero teraz, chociaż zamierzałam zrobić... Marlena wspaniałe doświadczenie (1) To chyba najpiękniejszy masaż, jaki istnieje - polecam najgoręcej, zarówno... Magdalena WSPANIALA PANI DOROTA (1) WSZYSTKIM POLECAM PANIA DOROTE WSPANIALY FACHOWIEC I PRZESYMPATYCZNA BABKA Rom Polecam wszystkim (1) Wybrałam się do Alternative, po długim poszukiwaniu dobrego fryzjera i bez... Aga :) (1) Stwierdzenie, które kojarzy mi się z gabinetem to PEŁEN PROFESJONALIZM.... Milena Emilia - opinia (1) A jeśli o mnie chodzi to Pani Justynka i Pani Basia to moje faworytki. Pani... Emilia Najlepszy salon w Trójmieście :) (1) Jestem bardzo częstym bywalcem tego salonu i nie zamienię na żaden inny. Miła... Krzysztof Polecam serdecznie! (1) Z usług salonu Nail Express korzystam już od dłuższego czasu i szczerze... Aleksandra gorąco polecam.... (1) Jestem stałą klientką robię tam manicure, pedicure, zabiegi na twarz,... Magdalena No no no MANA DAY SPA (1) TO JEST TO CZEGO BRAKOWAŁO W GDYNI. KLIMAT, MIEJSCE, LUDZIE. PRAWDZIWY... PIOTREK K Polecam! (1) Robiłam w tym studiu swój pierwszy tattoo. I muszę powiedzieć, że efekty są... Aga Kasia - opinia (1) Chcialabym za pomoca portalu inernetowego podziekowac za przygotowanie do... Kasia Efekty pracy Edyty cenią najlepsi styliści :) (1) Nie jednokrotnie - z wielką przyjemnością - słyszę że mam wspaniały kolor... Iwona Bardzo dobry salon. Polecam wszystkim ktorzy szukaja profesjonalnych uslug (1) Bardzo dobry salon. Polecam wszystkim ktorzy szukaja profesjonalnych uslug Robert rozczarowanie (1) Zachęcona opiniami postanowiłam skorzystać z usług salonu. Wnętrze... sasza