świetna obsługa (1) Szybko i profesjonalnie zrobiono mi manicure.dziewczyny w salonie... edyta Polecam (1) Skorzystałam z zabiegu przedłużania rzęs 1:1- oferta promocyjna z groupon'u.... Auś Przyszłam w szampańskim humorze, wyszłam rozczarowana (1) Byłam w salonie 3 krotnie : pierwsza wizyta :zauroczenie: Świetny wystój,... Kocio
Polecam (1) Pan fryzjer może i jest skoncentrowany podczas swojej pracy,ale dzięki temu... Talusia prawdziwy relaks (1) Trafiłam do Mandarynki z Grouponu. Miałam wykupione strzeżenie manicure i... Ania Fajne solarium, tanio (1) Korzystam i polecam, przystępne ceny. Mariola Tylko ta obsługa... (1) Postanowiłam zajrzeć do nowego sklepu i niestety nieco się zraziłam podczas... Alabezkota polecam! (3) Bardzo polecam ten salon. Co mnie zaskoczyło to personel złożony z panów,... Klaudia TO BYŁ PIERWSZY I OSTATNI RAZ TRAGEDIA! (4) Tylko wspomnę, że henna rzęs i brwi z regulacją byla robiona na zmywaku,ale... zniesmaczona Przyjemnie i skutecznie :-) (1) Z Panią Mileną spotkałam się mimo pewnych problemów ze strony "grupowych... Monika K. Śmiało polecam! :) (1) Zanim trafiłam do Pani Dagmary, bałam się eksperymentowania z nowymi... Paulina Iwona (1) Pierwszy raz korzystałam z masażu wykupionego z oferty sprzedaży grupowej.... Iwona SZCZERZE POLECAM-JUŻ PO PIERWSZYM SPOTKANIU Z WLAŚCICIELKĄ BYŁAM PEWNA ,ŻE WRÓCĘ DO TAK MILEGO MIEJSCA JAKIM JEST MOJ (1) SZCZERZE POLECAM-JUŻ PO PIERWSZYM SPOTKANIU Z WLAŚCICIELKĄ BYŁAM PEWNA ,ŻE... Matita POLECAM W 100% (1) Tatuaże u Doroty są na wypasie, jestem zadowolony na maxa, każdy sie jara... Patryk Rewelacja! (1) Pełen profesjonalizm! Byłam u p. Asi z kuponem klubu zniżek, spodziewałam się... Mała Mi Jestem zadowolony (1) Mój tatuaż zrobił Dariusz i jestem z tego bardzo zadowolony. Dariusz... zeziberto Najgorszy salon, w jakim kiedykolwiek byłam ! ! (1) Piszę tą recenzję przede wszystkim, aby ostrzec przyszłe klientki tego... Monika Fryzjerka (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p.Marty, świetnie radzi sobie z układaniem... Olimpia Polecam także Panom! (1) Ja odwiedzam Montownię z moim narzeczonym i muszę przyznać że oboje jesteśmy... ola Polecam rewelacyjna jakość w super atmosferze (1) Polecam zabiegi zabiegi na twarz i zagęszczanie rzęs, które wyglądają super... Magda