Polecam (1) Zgodzę się, że salon jest mały ale za to przytulny, Panie miłe i... Anka bardzo polecam rewelacja! (1) trafiłam z polecenia do pana Jarka ,opłacało się prawdziwy profesjonalista... beatka Super! (1) najlepszy second hand w Trójmiescie! Przemiła właścicielka:) ciuszki ładne i... Osaaa
Kasia - opinia (1) Świetny second hand ! W lepszym nie byłam, jest możliwość obejrzenia rzeczy w... Kasia Super extra zajefajnie ;D (1) No, także muszę przyznać że dobrze wybrałam. Jestem bardzo zadowolona :)... Głupia Magda :) Super sklep (1) Polecam wszystkim bardzo duży asortyment magda POLECAM SERDECZNIE (1) Polecam fryzjerki, obie panie profesjonalne, rzetelne, bardzo miłe. Zawsze... stała klientka polecam serdecznie (1) jestem stala klienta p. Kasi od kilku miesiecy. Paznokcie robilam juz w wielu... M. Bardzo Polecam !! (3) Studio Tania może pochwalić się nie tylko profesjonalną obsługą, ale również... Klaudia Pełna elastyczność (1) Paznokcie u Kasi robię już od wielu lat. Gdy Kasia zmieniła miejsce pracy,... Honorata Gorąco polecam. (2) Byłam wczoraj w tym salonie po raz pierwszy, bo chociaż jest w tym miejscu od... Grażyna Edyta - opinia (1) Polecam sklep Milady wszystkim kobietom kochającym piękną bieliznę. Osobiście... Edyta Polecam (1) Witam chodzę na Vacu well już od kilku miesięcy zgubiłam już cztery rozmiary... Agnieszka super salon (2) jestemstala klienka salonow ,,moja cala rodzina oraz przyjaciele kraza po... lucja Polecam, na pewno tam wrócę. (1) Gabinet kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia a zarazem klimat taki, że... zośka rewelacja (2) idealne warunki, wspaniala obsluga, mila atmosfera, prawie bezbolesnie... mala mi Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA NIE POLECAM TEGO MIEJSCA PRZEZ WZGLAD NA FRYZJERA IGNORANTA - NIE POTRAFIACEGO WCZUC SIE W (1) Salon LUCAS, P. Lukasz... nie wiem czy mam czas oraz ochote na rozpisywanie... ROZCAROWANA Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm (1) W Bell Visage byłam już po raz trzeci i na pewno nie ostatni. W tym salonie... Izabela Zadowolona z zabiegów. (1) Z usług Gabinetu korzystam juz od dwóch lat. jestem zawsze zadowolona z... Iwona Olszew. Serdecznie polecam!!! (1) Serdecznie polecam gabinet oraz Panią Kosmetolog - Panią Malwinę, która jest... Ania