... (1) nigdy więcej, zamiast pofarbowania odrostów na jasnych włosach, facet... basia paulina (1) bylam pierwszy raz, troche nie wiedzialam jak sie zachowac, ale bylo super,... paulina Mistrzostwo świata! (1) Kreatywność, profesjonalizm, miła atmosfera i efekt pracy godny mistrzów - to... Kobieta
Brak profesjonalizmu i kiepska jakość (1) Pragnę przestrzec wszystkich rozważających skorzystanie z usług salonu... Iwonakiwi Bordo - to rudy?? (1) Kupiłam grupon - tanio - 89 zł za koloryzacje i inne zabiegi wzmacniające... ja Miłe zaskoczenie (1) Odwiedziłam zakład po raz pierwszy, zdałam się całkowicie na p. Anię i wynik... Sopocianka z Brodwina bardzo nieuczciwa właścicielka (1) Witam dnia 2.08.2010 oddałam suknie do komisu Memolia mieszczącego się w... wiewiorka410@wp.pl fantastyczne miejsce (1) entuzjastyczne podejscie personelu, unikalna usluga biologiczny tatuaz, b... aleksandra Godny polecenia (2) Pani Iwona bardzo profesjonalna obsługa,czysta, sterylna,przy tym wykonywaniu... Maria Podziękowania (1) Moim zdaniem najlepszy salon fryzjerski w Gdyni. Chodzę tam od samego... Mariola POLECAM WSZYSTKIM (1) Cudowne miejsce. To była moja pierwsza wizyta, jednakże zapisałam się juz na... Ula Solidna firma!:) (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z produktów jak i z ob ługi.Polecam Maniek polecam (1) Pani w tym salonie robi paznokcie akrylowe...frencz równiutko połozony ,... aga Zadowolona klientka. (1) Polecam to miejsce! Bardzo miła obsługa. Wysokiej jakości materiały. Jestem... Alicja Irokez - opinia (1) Generalnie nie jestem typem kobiety która dużo czasu spędza u fryzjera. Ale... Irokez Bardzo polecam! (2) Bardzo miło spędzone chwile w przytulnym gabinecie i napewno jeszcze nieraz... Roman gorąco polecam:))))) (1) Taki relaks i odprężenie zdecydowanie zapewnił mi masaż relaksacyjny w... marxena Duży wybór Sukien Ślubnych. (1) Szczerze Polecam! Niepowtarzalny wybór sukienek, których nie spotkasz w... maja oszustwo (1) sklep sprzedaje towar którego nie ma!czas oczekiwania nieskończony,odesłałam... aga Po raz kolejny podziekowania dla pani Magdy:) (2) Korzystam z usług salonu Dorota od kilku miesięcy, nie mam zdania na temat... Michalina