Justyna - opinia (1) Korzystam z usług Pani Dagmary od kilku lat. Jestem niezmiernie zadowolona z... Justyna Po prostu ekstra! (1) Wykupiłam kupon na klubie zniżek na manicure i pedicure. Już kilka razy... Monika REWELACJA !!! (1) Serdecznie dziękuję Pani Teresie za ułożenie fantastycznej fryzury z... Kinga B.
POLECAM!!! (1) Nie będę zbyt wiele komentować, bo po co, najważniejszy jest efekt i on mówi... A. świetny personel (2) wspaniałe miejsce, godne polecenia. Bylam juz kilka razy i zawsze wychodze... Aga Nowoczesna fryzura (1) p. Dagmara jest cudowna, idealnie potrafi dopasować kolor włosów do kształtów... Marzena Zdecydowanie polecam wszystkim !!!!!!!!!! (1) Do "Masu Masu" chodzę od początku istnienia i zawsze wychodzę stamtąd... Ina Polecam (1) U Pani Oli byłam 2 razy na pedicure hybrydowym, miło, czyściutko,tanio,... ekopozytywna Patrycja - opinia (1) Wykorzystujemy masaże jako prezent dla bliskich oraz pracowników. Wszyscy są... Patrycja Brawo dla Pani Kaludii! (1) Mam mieszane uczucia po wizycie w tym salonie. Z jednej strony jestem bardzo... D. Polecam wszystkim (2) Z usług pani Joanny korzystam od dawna. Jestem bardzo zadowolona.Sterylne... Gosia Tez polecam! (1) Rowniez korzystam z niesomiwitych zdolnosi P.Małgosi i zawsze to mile... Dorota Barbara - opinia (1) Przez przypadek trafiłam do Pana Adriana . Podzielam wszystkie pochwalne... Barbara Goraco polecam. (1) Cudowny klimat i piękny wystrój. Obsługa i jakość usług na najwyższym... klientka super (1) Pani Grażynka? Przesympatyczna, pełna cierpliwości, wspaniała kobieta.... Karolina Gorąco polecam (1) Salon poleciła mi znajoma z pracy, która jak dowiedziała się, że szukam... nat NAJLEPSZA FRYZJERKA !!!!!!! (1) Jestem stałą klientką EDYTY ,byłam dzisiaj na farbowaniu z rytuałem oraz... Dorota Domi - opinia (1) Dobry stosunek jakości do ceny:) Jak ktoś nie ma bardzo wygorowanych... Domi Gorąco polecam! (1) W lipcu skorzystałam z usługi p. Agnieszki - kosmetyczki. Miałam wykonany... Basia Polecam! (1) Bardzo sympatyczni ludzie i świetni profesjonaliści. Doradzą i zrobią... kasia