uwaga na groupon (5) Przestrzegam przed ofertami groupona. Mikrodermabrazja na twarz+szyję+dekolt... karo Słaba jakość kosmetyków (2) Manicure ok., ale produkty, na których pracują w zakładzie do manicure... Niezadowolona OPINIA (1) 1.Korzystam z zabiegów w salonie rolletic od 3 lat. Wystawiam jak najbardziej... Regina
petrap - opinia (1) Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Sklep ma stronę internetową, gdzie... petrap POLECAM (1) Bardzo dobra i fachowa fryzjerka.Polecam gorąco!!! Iza R POLECAM!!! (1) Kosmetyczka Malwina bardzo miła, sympatyczna a co najważniejsze zna się na... Iza R TAKIEGO SKLEPU SZUKAŁAM :) (1) Do sklepu Milady trafiłam przez przypadek i już nie zamienię go na żaden... Anna K. szkoda czasu i pieniędzy (1) Masaż leczniczy wykonany jest bardzo nie profesjonalnie. Nie można go nazwać... AniaF Zdecydowanie na plus! (1) To właśnie tam powstała moja fryzura ślubna. To, że wyszła genialnie to mało,... Marta Polecam (1) Przypadkiem trafiłam do salonu na Szerokiej. Salon stylowy, czysty i co... Marta Makijaż permanentny - cudny (1) Jestem bardzo wymagającą klientką, ale muszę przyznać, że Pani Magda... Kamila P. Polecam (3) PROFESJONALNE WYKONANIE MASAŻU PRZEZ SEXOWNE DZIEWCZYNY BYŁEM PIERWSZY RAZ I... Dzik POLECAM (1) Robiłem tatuaż na nodze u Adama.Zaprojektował to co chciałem.Obsługa i... maciek Coś więcej niż masaż (1) Do Pani Doroty trafiłyśmy zupełnie przez przypadek, ale czas spędzony na... Paula i Madzia rewelacyjne sukienki (1) Piękne kobiece, ale i dziewczęce sukienki od Foba Design. Już nie mogę... malitka przedłużanie rzęs (1) profesjonalna obsługa, produkty najwyższej jakości, możliwość otrzymania... Ala Super! Polecam! (2) Nie korzystam z usług salonów kosmetycznych regularnie odkąd wyleczyłam... Iza Polecam (1) Kupiłam w Grouponie kupon na masaż Roll Shaper. Bardzo polecam, co prawda nie... lipiec 2011 Kosmetyka pani Monika (1) Skorzystałam z oferty promocyjnej na mikrodermabrazję. Byłam na tym zabiegu... MAgda B alrauna - opinia (1) Krzystałam z 4 zabiegów "depilacji laserowej". Efekt jest beznadziejny.... alrauna