Zdecydowanie polecam wszystkim !!!!!!!!!! (1) Do "Masu Masu" chodzę od początku istnienia i zawsze wychodzę stamtąd... Ina Polecam (1) U Pani Oli byłam 2 razy na pedicure hybrydowym, miło, czyściutko,tanio,... ekopozytywna Patrycja - opinia (1) Wykorzystujemy masaże jako prezent dla bliskich oraz pracowników. Wszyscy są... Patrycja
Brawo dla Pani Kaludii! (1) Mam mieszane uczucia po wizycie w tym salonie. Z jednej strony jestem bardzo... D. Polecam wszystkim (2) Z usług pani Joanny korzystam od dawna. Jestem bardzo zadowolona.Sterylne... Gosia Tez polecam! (1) Rowniez korzystam z niesomiwitych zdolnosi P.Małgosi i zawsze to mile... Dorota Barbara - opinia (1) Przez przypadek trafiłam do Pana Adriana . Podzielam wszystkie pochwalne... Barbara Goraco polecam. (1) Cudowny klimat i piękny wystrój. Obsługa i jakość usług na najwyższym... klientka super (1) Pani Grażynka? Przesympatyczna, pełna cierpliwości, wspaniała kobieta.... Karolina Gorąco polecam (1) Salon poleciła mi znajoma z pracy, która jak dowiedziała się, że szukam... nat NAJLEPSZA FRYZJERKA !!!!!!! (1) Jestem stałą klientką EDYTY ,byłam dzisiaj na farbowaniu z rytuałem oraz... Dorota Domi - opinia (1) Dobry stosunek jakości do ceny:) Jak ktoś nie ma bardzo wygorowanych... Domi Gorąco polecam! (1) W lipcu skorzystałam z usługi p. Agnieszki - kosmetyczki. Miałam wykonany... Basia Polecam! (1) Bardzo sympatyczni ludzie i świetni profesjonaliści. Doradzą i zrobią... kasia Wszystko na "+" (1) W prezencie urodzinowym dostałam peeling kawitacyjny z maseczką do wykonania... Natalia Kompleksowo makijaż i fryzura na wesele. (1) Sympatyczna pani, Fryzjerko-Kosmetyczka uczesała mi śliczne naturalne... Małgosia Bezboleśnie:) (1) W "Świoście" przekłuwałam sobie pępek. Samo przekłucie bez bólu i strachu.... Dorota dobra zmiana ! (1) Do "Studia Szymon" trafiłam oczywiście ze względu na Pana Szymona :) Pan... (nie)stara i (nie)stała klientka en vogue (4) Zdecydowanie odradzam wizyty w tym salonie po zmianie właściciela. Ciągłe... Piotrosz oferta grupon (1) Miałam 6 zabiegów RF. Efekty są niepodważalne –poprawiony owal twarzy,... Beti