Polecam (1) Pierwsza moja wizyta wywołała pozytywne wrażenie. W ramach akcji... Magda Anka - opinia (1) Pierwszy raz zjawiłam się w salonie Estetica, z wcześniej wykupionym kuponem... Anka bylam juz w 3 roznych salonach tej firmy, ale w Gdyni podobalo mi sie najbardzeij (1) Bylam juz we wszyskich salonach tej firmy w trojmiescie i powiem tak: system... Ania M.
Bardzo zadowolona klientka (2) Polecam usługi pani Joanny.Wykonywane są profesjonalnie w sterylnych... Wiesia Polecam!!!!!! (1) Do Centrum Urody w Osowie pierwszy raz trafiłam w Grudniu 2010 roku parę dni... mieszkanka osowy Na tak.. (1) ja tez byłam z grupona ... powiem szczerze ze ciezko bylo mi sie porozumiec z... Beata gorąco polecam (1) Witam Moja wizyta zaczeła się od zakupu na gruponie wejść na VACU . Nie dość... Sylwia highly recommended!!! (1) highly recommended!!! Magda POLECAM!!! :) (2) Profesjonalny salon kosmetyczny i bardzo miłe, kompetentne panie kosmetyczki... Iza Polecam! (2) Jak zawsze warte polecenia. Skorzystałem z pakietu 10+2 EMS i rezultaty są... Robert Dz. Centrum Rehabilitacji (1) Centrum jest bardzo dobrym obiektem,miły personel i doktor wzór sylwetki do... Henryk Zielinski POLECAM ! ! ! (1) Od roku bywam w tym salonie systematycznie co miesiąc. 100 % zadowolenia!... MB Magiczne ręce!!!!! (1) Trafiłam do Edyty 18 lat temu - przez przypadek. Nie wyobrażam sobie teraz... Kreffcik miło i profesjonalnie (1) Kompetentna kadra, która służy radą i pomaga indywiduzalnie dobrać optymalny... Aneta Kaś - opinia (1) Pani Edytka jest superowa tak fajno mi zrobiła włosy ze po prostu jestem tak... Kaś Fatalna obsługa Klienta powodem rezygnacji z usługi (1) Byłem umówiony dziś na 19:00 i już o 19:05 było po wszystkim - poziom obsługi... ŁR Rewelacja (1) Serdecznie polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa, rodzinna... Pieczarka super (1) Nowoczesne techniki i świetnie dobrana fryzura - dziękuję!!! żona Marcinka suuuuper :) (1) byłam tam po raz pierwszy w zeszłym roku, zupełnie przypadkiem i już tak... iza Polecam (1) Skorzystałam z usług salonu zarówno fryzjerskich jak i ze stylizacji... Joanna