POLECAM (1) Polecam Julke - jest pozytywnie zakrecona a przy tym profesjonalistka :)... D. POLECAM ! (1) Miła obsługa ! Przestępne ceny ! Rzęski piękne i długo się trzymają ! NIC... Sylwia Atelier Fryzjerskie Instytut Kerastase Centrum Kwiatkowskiego (1) Poza dobrym wrażeniem ogólnym podobało mi się: - Pani fryzjerka słuchała mnie... Aśka
Magda - opinia (1) Odwiedzilam studio Tattoo3city juz drugi raz.Profesjonalna obsluga i mila... Magda Gorąco polecam !!!!!! (1) Trafiłam do gabinetu jakies 3 miesiące temu , od pierwszej chwili czułam się... aginki Jestem bardzo zadowolona (1) Polecam w 100%, bardzo miła obsługa, bardzo przyjemnie :) Ola obsługa FATALNA! (1) to mało powiedziane, niemiła, nieuprzejma, nadąsana pani, wyglądam może... kasia depilacja (1) Pierwszy raz korzystałam w tym salonie z depilacji u pani Izy ,dawno nikt tak... Alicja Super koki (1) Czeszę się u p. Joli już wiele lat i jeśli na upięcie to nie ma lepszego... Ewelina Polecam!!!!!!!!!!!!!! (1) Skorzystałam z usług salonu fryzjerskiego "NATA" kolor wyszedł super a... Inga Bardzo polecam!!! (2) Polecam wszystkim ten salonik, którzy lubią spokój, ciszę, przytulne wnętrze... Asia z Gdańska gr - opinia (1) Salon godny polecenia. Fachowe i profesjonalne podejście do klienta.Polecam... gr Paznokcie żelowe (1) Postanowiłam zrobić w tym salonie paznokcie żelowe ... NIE POLECAM!!!!... MT poprostu piekne (1) Jestem zachwycona talentem Pani Dorotki oraz Pani Kasi.Wszystkie moje... Magdalena Justyna - opinia (1) Korzystam z usług Pani Dagmary od kilku lat. Jestem niezmiernie zadowolona z... Justyna Po prostu ekstra! (1) Wykupiłam kupon na klubie zniżek na manicure i pedicure. Już kilka razy... Monika REWELACJA !!! (1) Serdecznie dziękuję Pani Teresie za ułożenie fantastycznej fryzury z... Kinga B. POLECAM!!! (1) Nie będę zbyt wiele komentować, bo po co, najważniejszy jest efekt i on mówi... A. świetny personel (2) wspaniałe miejsce, godne polecenia. Bylam juz kilka razy i zawsze wychodze... Aga Nowoczesna fryzura (1) p. Dagmara jest cudowna, idealnie potrafi dopasować kolor włosów do kształtów... Marzena