Jojo - opinia (1) Jestem stałym klientem Saveetatu od kilku lat i wlasnie tam wyprowadzam swoje... Jojo makijażystka z pomysłem (1) P.Justyna czerpie ewidentną radość z tego co robi, robi to z pasją i z... Kasiek Nie mam zdania (3) Nie mam zdania co do tego jakie zasady panują w tym miejscu... Znajoma,... Jolanta
Super! (1) Tak jak w nagłówku- super! Tatuator (w moim wypadku Krzysiek)- mega... wrredny w końcu w Gdyni!!! (1) Doczekałam się w końcu w Gdyni dobrego outletu z normalnymi cenami i super... ola Super Gabinet z sauną i masażem (1) Chciałbym polecić usługi tego salonu. Korzystaliśmy z zabiegów dla dwojga.... Tomasz Gorąco Polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i profesjonalną obsługą. Panie... Ewik Nieziemskie przeżycie!:) (1) ...masaż to zbyt prosto :)....to nieziemskie przeżycie!:) cudowność dla ducha... Dorota Pełna profesjonalka!! (1) Super obsługa. Pierwsza moja wizyta w profesjonalnym studiu i 100%... Miętowy Na pewno tam wrócę! (3) Świetna obsługa. Panie bardzo miłe i znające się doskonale na swojej... Iwona naprawde warto (1) profesjonalne studio cieszy intymnoscia i sterylnoscia. chlopaki maja talent... Michał Katarzynka - opinia (1) Byłam na stylizacji paznokci w salonie la Visage, pani manikiurzystka robiła... Katarzynka IPL+RF - polecam (1) Całą rodziną skorzystaliśmy z usługi, którą znaleźliśmy na stronie GROUPONA.... Sss REWELACJA SKUTECZNOSC I CIERPLIWOSC (1) Gorąco polecam Krzysztofa wraz z jego studiem! Dwa lata temu dzieki opiniom... Keenys Iga - opinia (1) Nie będę się tu dużo rozpisywać, korzystałam już kilka razy i zawsze... Iga jak tatuować się, to tylko w Saveetat. (1) mogę bez obawy polecić to studio i samego Krzyśka ludziom, którzy pierwszy... eljott dz - opinia (1) wykonałam tam już 3 tatuaże i na pewno na tym nie skończę, polecam studio... dz salon z profesjonalna i mila obsluga (1) Mialam tzn.serie zabiegow na cellulit w tym salonie i musze przyznac ze... Miroslawa Banach Polecam bardzo! (1) Byłam w wielu salonach w Gdańsku i do Memoli przekonały mnie ceny szytych na... Anka Super (1) Ja jestem bardzo zadowolona z tego solarium,opalalam sie kilkakrotnie... wioletta