THE BEST (2) Jak dla mnie najlepszy salon kosmetyczny w 3mieście, obsługa na najwyższym... KasiaS masaż to istny ratunek (2) polecam serdecznie, świetna obsługa a Pani Paulina to prawdziwy skarb... Dominika TRAGEDIa- opryskliwa obsługa brak szacunku do klienta (1) Wykupiłam masaż aromaterapeutyczny (45 min) z grupera. Już w momencie... mimi
Pełen profesjonalizm polecam (1) Pierwszy mój tatuaż, wzór i wykonanie w 100% spełniły moje oczekiwania,... Ania Krzysiek - opinia (2) Witam,dzis robilem tatuaze na przedramieniu u Adama.Zaprojektowal to co... Krzysiek Przekluwanie uszu u dzieci! (1) Witam Serdecznie,mam na imię Minelka (3latka)i chciałabym podziękować Pani... Natasza salon masażu (2) Świetna obsługa, baaaaaaarrrddzzzo miła atmosfera świetne warunki na mały... Emilia Godne polecenia (2) Z szerokiej oferty usług salonu Prestige Beauty wybrałam masaż. Korzystałam z... EwaS Angelika - opinia (1) Byłam ostatnio na oczyszczaniu twarzy, P. kosmetyczka bardzo ładnie oczyściła... Angelika DR. MASSAGE (2) Gorąco polecam masaże w tym salonie!! Miła obsługa profesjonalnie wykonany... Jolanta Profesjonalizm i wyjątkowa atmosfera (2) Polecam gorąco usługi salonu Prestige Beauty. Wielokrotnie korzystałam z... Dorot Polecam:) (2) Przemiła obsługa, bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalnie wykonywane... AK Warto i polecam (2) Bez zbędnego rozpisywania się - polecam z czystym sumieniem Katarzyna POLECAM (2) Profesjonalna obsługa, kompetentni masażyści znający sie na na swoim fachu... Agata Sowula polecam (2) byłam tylko raz ale wyszłam bardzo zadowolona, ludzie bardzo przyjaźni,... iwa wszystko ok (2) byłąm kilka razy i jestem zadowolona z masażu, przyjemna obsluga Marzena Polecam (2) Doskonały klimat. Można pozwolić sobie na pełen relaks, a jednocześnie poczuć... Beata BKF - opinia (2) jestem już tak "starą wierną klientką" , że nawet nie wiem czy jestem... BKF Polecam :) (1) Zrobiłam dzisiaj tatuaż i jestem bardzo zadowolona. Tatuaż wyszedł dokładnie... Iza Rewelacja (2) Pomimo iż byłam z Grupona i myślałam że zostanę potraktowana mocno z góry i... Angie