OMIJAĆ Z DALEKA! (1) Świetny sklep, dużo na półkach itd, tylko że jak przyjdzie reklamować wadliwe... Jaro BARDZO POLECAM!!! (1) Chciałabym bardzo polecić usługi p. Edyty. Naprawdę jestem zadowolona, jestem... Stała Klientka Celina Rewelacja (2) dla mnie fanastyczny salon, wszystkim jestem zachwycona, profesjonalna... Jola
Absolutnie polecam !!!!!!!!! (1) Ja także wykorzystałam w tym salonie kupon z groupona i jestem suuper... Kasia P. KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!! ŻENADA (6) STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIA Z TEGO PSEUDO GABINETU. OBSŁUGA BEZNADZIEJA-... ciastek !!! (1) Serdecznie polecam wszystkim kobietom, które szukają swojego stylu! Zaufaj... Natalia Tatuaż jest cudowny (1) Jestem bardzo zadowolona z tatuażu, wygląda rewelacyjnie, usługa wykonana... Ania Polecam (1) Polecam terapię w hipnozie. Moim problemem była fobia, która utrudniała mi... Patrycja.D magnolia z bluszczem - opinia (1) mój bluszcz na plecach to spełnione marzenie :) cieszę się że to właśnie w... magnolia z bluszczem KLIENTKA Z GROUPON (2) na szczęście przed wizyta nie czytałam wcześniejszej opinii, bo pewnie bym... Dominika Polecam (1) Polecam margeri Super (1) Wszystko rewelacyjnie. Dziewczyny przesympatyczne. Na 100% wrócę, jeśli... Adaa Rzęsy -zdecydowanie odradzam!!!! (1) W jednym oku powypadały już po paru dniach, były dziwnie poprzyklejane,... Monia porażka (1) (...) samo działanie Vacu jak najbardziej jest w 100% super jednak co do... Maria nie polecam- żelazko (1) kupilam kupon na grouponie na żelazko antycellulitowe - zabieg porażka.... marta SUPER (1) POLECAM:) + miła Pani Stylistka + fryzura zawsze modna, alei z klasą, bez... zadowolona klientka Pełen profesjonalizm. Polecamy (1) Korzystaliśmy z usług Krzysia. Pełen profesjonalizm, niesamowicie precyzyjnie... Dorota I Jacek Paulina - opinia (1) Pani Mileno, moje życie dzięki Pani w końcu nabrało kolorów. Czuję się... Paulina Wielki pozytyw (1) Profesjonalne podejście do klienta. Kobieta zna się na rzeczy! polecam martaw rewelacja! (1) ludzie! mam najładniejszy tatuaż na świecie zrobiłam sobie wczoraj na stopie... magdalena zalucka