REWELACJA! (1) Super gabinet, super klimat...polecam!O gabinecie dowiedziałam sie z... MAGDA Polecam!!! (1) Bardzo polecam Twój Styl. Od jakiegoś czasu jest w nim pani Ela,... kasia rewelacja !!! (1) Wszystko w jak największym porządku ! Obsługa bardzo miła profesjonalna.... paula
masaż z grupona (1) Jako klientka grupona skorzystałam z masażu klasycznego, który trwał....... Kata POLECAM (1) Nie dość, że wychodzisz zrelaksowana, piękna to jeszcze chcesz tam... A.M. SUPER SALON!!! POLECAM! (1) Salon Urody "Styl" poleciła mi kilka lat temu moja koleżanka i od tego czasu... Joasia2011 Polecam! (2) Miła i fachowa obsługa, do tego rewelacyjna atmosfera. Ilekroć tam jestem, to... Marta Nie maja czasu na klienta, ida na ilosc a nie na jakosc (1) Nie maja czasu dla klienta, ida na ilosc a nie na jakosc W salonie zakupilam... Anna idealnie (1) Robilem tam swoj drugi tatuaz. W zasadzie Jarek poprawil moj pierwszy,... eler Polecam Pania Kasię (1) Z moich wlosow - zolto- rudo - czarnych z czarnymi kropkami i zoltymi... Agnieszka nie polecam (1) Salon mały, można by tam trochę posprzątać, choć widać, że właścicielka... niezadowolona Rewelacja x 3 (1) Rewelacyjne miejsce Rewelacyjna kawa Rewelacyjna fryzura Pani Kasia blondynka... Żanetka POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) POLECAM WSZYSTKIM SERDECZNIE TO STUDIO PONIEWAŻ ARTYŚCI PRACUJĄCY W NIM SĄ... PATRYK KOSMALA Kinga (1) Niesamowice miła i sympatyczna kosmetyczka, bardzo profesjonalne podejście do... Kasia Można się rozpłynąć... (1) Wybrałam się do salonu pierwszy raz i odniosłam bardzo miłe wrażenie:)... Maria Zgadzam sie z powyzszymi opiniami- gabinet MASAKRA (1) Niestety muszę zgodzić sie z przedmówczyniami. Ten gabinet to masakra. Nie ma... Gdynianka POLECAM (1) MIła atmosfera, Panie bardzo zaangażowane w swoją pracę, doradzą, wysłuchają,... Klienta M Dziękuję Pani Ewelino (1) Serdecznie dziękuję i polecam wszystkim Panią Ewelinę. Bardzo miła, uprzejma... Anna Mistrzyni (1) Bardzo gorąco polecam u p. Bogusi robię już prawie wszystko a dziś byłam na... J. Lab. Rewelacyjny salon!!! (1) Polecam gorąco ten salon. Byłam w nim kilkukrotnie, ale sądzę że zostanę... Karolina