Baaardzo polecam (1) Efekt super, rzęsy długo się trzymają. Naprawdę warto, gorąco polecam:) abc S - opinia (1) serdecznie wszystkim polecam mila atmosfera, super obsluga, wykonanie uslugi... S relaks na maksa (1) bardzo przyjemne miejsce, obsługa miła, przyjazna i kompetentna...... Marrgo
makijaz pernamentny Pani Kasia (1) Jestem zachwycona jakoscia uslugi, makijaz wykonany przeslicznie, Pani Kasia... Agnieszka Karolina - opinia (1) Mialam okazje korzystac z uslug p. Pauliny przy okazji sesji zdjeciowej.... Karolina Goraco polecam ! (1) Serdecznie polecam ! Bogusia jest mistrzynią w swoim fachu, dokładna,... Justyna Wyprzedaż letnia świetna sprawa (1) W lipcu trafiłam na letnią wyprzedaż, okazało się, że dla mojej Ani kupiłam... Dagmara Magda - opinia (1) Po prostu MAGIA w rękach!!! Magda zrobila sie porazka (2) moja opinia jest bardzo szczera chodzedotego salonu od momentu jak postala... paweł Profesjonalny salon z sympatyczna atmosferą! (1) Bardzo polecam korzystanie z usług salonu Angel of Beauty. Byłam tam... BB Lubię tu kupować :) (1) Obecnie wg mnie najlepszy sklep dla kobiet dojrzałych. Wybór duży, materiały... Anna Profesjonalizm (1) Polecam salon ze względu na miłą obsługę oraz profesjonalne podejście do... Marta remigiusz - opinia (1) droga Pani! jeśli myśli pani że usługa w takim salonie po przez grupon da... remigiusz Polecam p.Agneszke! (1) Ja również polecam panią Agnieszkę! Zawsze wychodzę zadowolona po wizycie u... Anita K polecam (1) ale się uśmiałam czytając ostatni komentarz pani podpisanej jako klient ha ha... Justyna Akpol Gdynia (4) Nie zgadzam sie z opinią poprzedniczek. W hurtowni na Grabówku jest zawsze... Justi Polecam (1) Mam bardzo gęste i trudne do ułożenia włosy . Pani fryzjerka super sobie z... Agnieszka zadowolona klientka (2) Korzystam z usług pani Joanny od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona.... Monika Zdecydowanie polecam studio!!! (1) Trochę bałam się przed wyborem studia, ale nie potrzebnie bo tatuaż został... beata Milena Misztal - opinia (1) Interesują mnie niebanalne kreacje, wykonane z dużym smakiem i polotem... Milena Misztal