polecam (1) Przyszłam z kuponem groupona, z obawami (bo się już na nich u fryzjera... Michalina Pierwszy raz:) (1) Polecam.Znajoma poleciła mi "Twój salon"ponieważ sama nie mogła przyjść na... polecona Po prostu dobry salon (2) Panie fryzjerki są przyjazne w kontakcie, a w tym co robią - świetne.... gik
tak sobie-depilacja (3) miło ale mało profesjonalnie, zabrakło oceny skóry przed depilacją, a sama... A ;] (1) zdecydowanie polecam studio w gdyni:) rewelacja, juz sie nie moge doczekac... Anka POLECAM PANIĄ Wiolę (1) Polecam Panią Wiolettę zna się na rzeczy ma to coś w rekach , polecam każdemu... Kamila OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!! (1) Miało być uzupełnienie żelu z frenchem. Przez godzinę kosmetyczka... KLIENTKA Super poprawa!!! (2) Po dluzyszym czasie odwiedzialm ponownie salon i milo sie zaskoczylam! Mila... Elżbieta Polecam najlepsza stylistka paznokca (1) Wcześniej korzystałam z wielu gabinetów, ale teraz znalazłam swój gabinet.... Anna Super fryzjer (1) Poszłam tam z lekką obawą. Jak weszłam do salonu i czekałam na swoją kolej to... aniciorek tomek - opinia (1) Buty wyglądają fajnie, ale jakość po prostu tragiczna. Buty pękły podczas... tomek Zero profesjonalizmu (4) Kupiłam kupon w ramach zakupów grupowych i żałuję. W samym salonie zimno,... Magda Elżbieta - opinia (2) Naprawdę super salon!Wszystko na TAK!Polecam Elżbieta Tatuaż (1) Mega obsługa, koleś ma taką wyobraźnię i talent że mnie zaskoczył, dopasował... Piotr Wiedro Rewelacja. (1) Bardzo, bardzo polecam! Zapewniam, że każda Panna Młoda poczuje się jak... Gosia FANTASTYCZNIE!!!!!!! (1) Powiem, tak - miłość od pierwszego wejrzenia;D Przyszłam do studia z... Angela bardzo zadowlona klientka (2) Wszystko co najlepsze, świetna relaksacyjna muzyka, dostępne ceny, szeroka... kinga Rewelacja! (1) Jeden z niewielu salonów w których można się poczuć jak u koleżanki :) no... Emilka NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jak mozna zrobic mikrodermabrazję w 12 min ...no pytam Jak ?????? DZIEWCZYNY... Asia Warto odwiedzić (1) Fajny salon profesjonalna obsługa p.Beata wie co robi. Byłam bardzo... ANIA