wypełnianie zmarszcek Dr Larczyńska (1) Chcę powiedzieć ,że chodziłam do kilku osób z moją zniszczoną twarzą ale... Krystyna Nie polecam!!!! (1) Dołączam do grona niezadowolonych klientek z kuponami z groupon. zdecydowałam... I.W POLECAM (1) Bardzo polecam salon Calmia zarówno Pani Alicja i Pani Gabrysia okazją pełne... Pati
solarium na ul.Chylońskiej (1) Bardzo polecam solarium na Chylońskiej. Czysto, miło, bardzo dobre łóżka.... Dorota jak ktos szuka przeciwieństwa tego czego oczekuje, to tu to dostanie! (1) Chodziłam do Adary jak jeszcze była w Sopocie, na kilka lat przestałam... Karolina Glówczyńska Szczerze polecam! (1) Naprawdę polecam ten salon, byłam w kilku salonach, ale obsługa w tym była... Sophie12 Kupon Groupon - pierwsza wizyta (1) Szłam na umowioną wizytę z dużą dozą niepewności, gdyż nie wiedziałam o... Zadowolona klientka 100% POZYTYW!!! (1) Po mojej wizycie w tym studio w końcu poczułam się atrakcyjnie w nowej... Magda masaż z Gruponem (1) Kupiłam kupon Grupon na masaż gorącymi kamieniami. Niestety nie miałam... ajeh SPA z Gruponem (1) Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt.... ajeh SPA z Gruponem (1) Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt.... ajeh Wspaniały człowiek (1) Polecam każdemu, kto chce mieć tatuaż. Zawiózł mnie tam mój partner, który... Kasia wizyta z kuponem Grupon (1) Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt.... ajeh makijaż dzienny (1) Miałam okazję skorzystać z makijażu dziennego u p.Pauliny. Zobaczyłam siebie... Anna 7th HEAVEN (1) Spokojnie dziewczyny,zmienił się personel i są przystępne ceny.Pracuje w tym... klientka rewelacja !! (1) Polecam wszystkim ten sklep!! Najlepsi producenci, ciekawy wybor, duze... Marcin82 Fantastyczny gabinet (1) Zdecydowanie polecam gabinet Bio Nova chociaż w swoim interesie nie powinnam... Joanna kate - opinia (1) wkoncu dobry sklep z firmowymi ubraniami w Sopocie ceny atrakcyjne 3 razy... kate Ludek52 - opinia (1) Nabyłam kupon w gruperze na usługi kosmetyczne. Wydaje się, że tego typu... Ludek52 profesjonalizm w każdym calu (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Pauliną. Miałam przyjemność korzystania... Sylwia