Salon spadł na dno (1) Jestem wielokrotną klientka tego salonu i z przykroscią muszę stwierdzić że... P.M. super (1) Super! Rewelacyjna obsluga! Cudownie spedzony czas! Polecam peeling... D. to coś czego szukałaś (1) byłam zdesperowana odrośnięte włosy Fryzura byle jaka nie wiedziałam czego... Magda
:-) (1) Wspaniała obsługa! Pełen profesjonalizm! Polecam wysoką Panią w krótszych... P. S. zamykanie naczyń krwionośnych - zero efektu (1) Chciałam się pozbyć "pajączków" na nogach. Wg informacji na stronie... Justyna Rewelacja (2) W gabinecie wykonałam zabiegi laserowego usuwania owłosienia i jestem bardzo... weronika Brawo! (1) Do Panstwa M&M Lademann udalam sie z polecenia zadowolonej, stalej klientki.... Karolina SUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!! (1) Polecam wszystkim serdecznie.Profesjonalna obsługa,miła atmosfera.Zabiegi... Gosia polecam (1) Polecam ten salon, szczególnie Pana Krystiana, który za dużo nie gada czego... ASIA zadowolona (1) też korzystałam z grupona, tez miałam obawy. Po ponad roku zdradziłam swoją... B zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym sklepie. Pani potrafiła doradzić,... Basia zadowolona (1) Pani Anna zrobiła mi makijaż na mój ślub. Byłam barrdzo zadowolona. ( mój mąż... basia ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY SALON W TROJMIESCIE (1) Korzystalam wielokrotnie.Bywalam kiedys w roznych gabinetach. Kompetentna... aga Suuuuuuuuuuuper (1) Z czystym sercem mogę polecić salon Filipa. Obsługa pierwsza klasa, bardzo... Zadowolona klientka Kami moj idol :) (1) Do salonu Bogna przy pętli autobusowej we Wrzeszczu chodzę od niemal 8 lat i... Marta Polecam (1) Polecam serdecznie wizytę w Salonie! Korzystam z usług gabinetu regularnie... Ela Pienądze wyrzucone w błoto (1) Wykupiłam serię zabiegów na depilację pach laserem. Niestety zostały tak... aja :) (1) Polecam Instytut! Niesamowicie miła i fachowa obsługa! Pani Daria robi... Izabela super (1) Kupiłam kupony grupera na usługi fryzjerskie oraz pakiet kosmetyczny. Wydałam... Magdalena nareszcie jestem zadowolona z mojej fryzury! (1) Dziś pierwszy raz odwiedziłam salon fryzjerski M&M Lademann i muszę... xnightx