Depilacja (1) uwaga facet depiluje!!!! Ktoś Świetny gabinet (1) Polecam gabinet wszystkich kobietom ale i mężczyznom. Świetna obsługa i... Agnieszka (POK) POLECAM (1) Miło, fachowo, ładna kolorowa bielizna . Bardzo sympatycznie ale... gość
stała klientka (2) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu donsylviano. Muszę Wam powiedzieć,... stała klientka Cennik (2) Wniskujac z tego ze na stronie internetowej nie ma cennika to pewnie ceny... zainteresowana fatalna właścicielka, świetne kosmetyczki (2) korzystałam z masażu raz, bylo bardzo miło, miałam szczęście, bo telefon... m nie nalezy sie zbytnio kierowac opiniami w internecie (1) Radzilbym sie nie nastawiac na jakas rewelacje lub nawet zbytnia poprawe... adam ks 1977 nie ma lepszej fryzjerki .... (2) ... niż Pani Dorota. Chodzę do niej już od kilku lat, z przerwą bo rok... Kamila Super podejście do Klienta :) (3) Salon mam kilka minut od pracy, skusiłam skorzystać się z zabiegów... Monika Iwona - opinia (2) polecam saune na podczerwień,całkowicie można się zrelaksować,wyciszyć po... Iwona rewelacja!!!!! (1) diagnoza wlosow i skory glowy, nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam. po... janka Świetnie (1) Pierwszy raz korzystałam w tym salonie z usług fryzjerki poprzez kupon z... aga27 Paznokcie ok (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon do zrobienia paznokcie.... Małgosia Iwona - opinia (2) Korzystam z usług tego salonu od co najmniej ośmiu lat i jestem bardzo,... Iwona super (1) Salon bardzo mi się podoba. Dziewczynom nic nie można zarzucić, ceny... Barbara Głowińska M. - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce. Profesjonalna obsługa i usługi na wysokim poziomie. M. jak najbardziej tak (1) w tym sklepie są buty tanie i fajne uważam że za takie ceny można kupić tam... Kobieta Nic tylko M&M ;-) (1) Magda i Marcin są nie tylko utalentowani, kreatywni, empatyczni, twórczy,... Sabina REFLEKSOTERAPIA STÓP -MASAŻ LECZNICZY (4) Dziękuję za miłe podejście, wyleczenie z moich dolegliwości menstruacyjnych.... Alinka POLECAM!!! (1) Osobiscie uważam ze świetne zajęcia!Profesjonalnie, piękne makijaże, super... Malwina