Rolletic (1) Od jakiegoś czasu przychodzę tutaj na Rolletic. Niestety salon ten nie... Asia Zdecydowanie polecam (1) Bardzo obawiałam się wizyty u Pani Mai ale okazało się że nie potrzebnie.... Kasia K. Polecam Wszystkim Gabinet DonSylviano (3) Witam Drogie Panie i Wszystkich odwiedzających te stronkę... Polecam usługi... Anna
Super usługa (1) Skorzystałam z usług tego salonu, polecam jestem bardzo zadowolona.... Grażyna Polecam (2) Doskonały masaż siódme niebo - boski :) Joanna SUPER USŁUGI (2) JESTEM KLIENTKĄ TEGO SALONU I TO BARDZO ZADOWOLONĄ. KORZYSTAM Z DEPILACJI I... KASIA Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony, Pani Maja to profesjonalista w każdym calu... Janusz Kołtun Piękny BLOND. (1) Pierwszy fryzjer, który dokonał wielkiej sztuki - zrobił mi piękny, porządany... Monika K. Rewelacja! (1) Byłam drugi raz w tym salonie i znów jestem zachwycona pracą jaką dokonała... Esti makijaż na ślub (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Justynę jako wizażystkę. Robiła mi... Kasia FANTASTYCZNIE !! (1) Nie byłam do końca przekonana, czy pójść czy nie, ale się nie zawiodłam !! i... Magda Polecam (1) dziś byłam na oczyszczaniu twarzy, było troszke pracy bo miałam chyba tam... Emi Super (1) Skusiłam się na kupon zniżkowy, i chociaż boję się eksperymentów z nowymi... Annie UCIEKAĆ POKI ZYCIE WAM MIŁE!!! (1) trafilam tam dzieki serwisowi zakupow grupowych skuszona ceną. Mnie tez... pokrzywdzona klientka Zdecydowanie tak!!! (1) Salon i namiar na fryzjerkę dostałam z polecenia. Zależało mi na zrobieniu... Monika Rewelacyjne efekty (1) Od 3 miesięcy korzystam z usług tego salonu z fotodepilacji pach, nóg i... Ania moja pierwsza wizyta (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w salonie. Nie miałam pomysłu na moją... Monika K Profesjonalnie i miło (1) Modern Lady znalazłam poszukując miejsca, w którym w dniu ślubu mogłabym... sonkowo Korzystaj z profesjonalnego doradztwa (1) Kupuję produkty do stylizacji paznokci i zawsze mogę liczyć na profesjonalne... Aga Naprawdę warto (1) Korzystam z usług przedłużania rzęs i przedłuąnia paznokci od 2 lat. Super... Agnieszka