Godny polecenia salon (1) Wszystko co najlepsze, zawsze w tym salonie czuję się na miejscu, prawie jak... Madzia Polecam, (1) umowilam sie z kuponem groupona i na pewno jeszcze wroce. Panie bardzo mile,... Kasia niestety... (1) Nasłuchałam sie naprawde pozytywnych opini o SB&S od kumpelek, ale dotyczyły... aleksandra
Zadowolona (1) Jestem zadowolona z jakości usług wykonanych w salonie, bardzo miła Pani,... Ewa Super !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług wykonywanych w tym salonie, a także... Ewa Polecam (2) Byłam pierwsza pacjętką w salonie. Jak pisałm w poprzedniej opinii wpadłam... AS Porażka (1) Wybierałam się na wesele więc postanowiłam skorzystać z nowego fryzjera... Rozczarowana super salon -szczerze polecam! (1) Rewelacyjny salon pod każdym względem: nastrojowa, relaksująca muzyka,... Ania FANTASTYCZNA! (1) Osoba kreatywna i pełna pomysłów. Potrafi zdziałać cuda!! Gorąco polecam, bo... Magda zdecydowanie tak! (1) Korzystałam z usług fryzjerskich już pare razy, nigdy nie wyszłam z salonu... Ola Asia - opinia (2) Profesjonalnie i nastrojowo. A przede wszystkim moja oczyszczona skóra... Asia żenująco niski poziom obsługi i usługi (2) Dawno nikt nie potraktował mnie w salonie tak mało profesjonalnie jak w... Anita wyjatkowo (2) bardzo zostalam zaskoczona klimatem i obsluga w tym salonie-po prostu... Kasia Gdyby nie szef... (1) W czerwcowa sobotę byłam świadkiem sceny, a właściwie awantury w wykonaniu... Monika depilacja nie jest skuteczna (4) a biorą za to kupę kasy. Zero profesjonalizmu i naciąganie klientów, jestem... Jola SKANDAL!!! (1) W GRUDNIU WYKUPIŁAM GRUPON NA MASAŻ. W MAJU CHCIAŁAM UMÓWIĆ SIĘ NA ZABIEG,... Beata unikac depilacji (1) Pani kosmetyczka jest bardzo mila ale na tym sie niestety konczy moja... rozczarowana Nie ma takiego miejsca w całym trójmieście ... (1) Ilekroć do nich powracam, za każdym razem czuje się zadowolona. Od kilku lat... Vivoperlei Jak najbardziej polecam:-) (1) Sklepik nie duży ale z klimatem.Wygodna przymierzalnia.Ubrania dobrej... Martyna Sklep (1) Bardzo miła obsługa ,wysoka jakość towaru i ceny przystępne to ciuchów... Michał B. ;)