Miła obsługa nie wystarczy... (1) Liczy się też jakość świadczonych usług. Nie polecam, szczególnie osobom,... mami NIE POLECAM! (1) Zgadzam się w 100% z poniższymi uwagami. Żałuję że korzystając z promocji... Katarzyna Polecam Saunę Na Podczerwien (2) Miesiąc temu pojawiłem się w gabinecie Pani Sylwii i skorzystałem z seansu w... Sebastian
Polecam Odnowę Biologiczną w Gabinecie Don Sylviano (2) Polecam odnawiający biomasaż w przyjemnej relaksującej atmosferze ...z dala... Krzysztof Lampa bioptron (1) Moja dermatolog zaleciła mi naświetlanie lampą bioptron, ponieważ mam... Michał Godny polecenia :) (1) Byłam już kilka razy. Pani Kosmetolog w pełni profesjonalna i wprowadzająca... Aneta Groupon (2) korzystałam z mikrodermabrazji z promocji groupona. Wybrałam opcje 4... Jola groupon (1) to prawda ze tasmowa robota i ze brudno na maxa .koty z kurzu fruwały az... klient Kpina (3) Mikrodermabrazja twarzy,szyi i dekoltu plus (pseudo)maska algowa trwały 25... niezadowolona klientka Miłe zaskoczenie (1) Panie bardzo miłe, doradzały, pytały się co i jak. 2x gruper i będę już ich... Gość Gorąco polecam (1) Polecam wszystkim Paniom i Panom, którzy chcą profesjonalnie zadbać o swoje... Magda sylwia - opinia (1) Świetny salon jestem jego klientką od 2009 roku (jeszcze na Fikakowie) i choć... sylwia Fryzura ślubna (1) Wczoraj miałam ślubowanie i muszę z całą pewnością stwierdzić, że Monika jest... Magda świetne brwi (1) Bardzo ładnie i starannie zrobione brwi metodą włoskową. Długo się... Marlena J. - opinia (1) Skorzystałam z oferty groupona dotyczącej warsztatu kreowania wizerunku. Już... J. Joanna - opinia (1) Skorzystałam z czterogodzinnego kursu stylizacji w promocji z grouponem. Pani... Joanna mam nowego fryzjera-p. Magdę ;o) (1) skorzystałam z kuponu grupona, umówiłam się na wizytę z dużym wyprzedzeniem... Iwona M. Zadowolona (1) Witam, Ja także skorzystałam z oferty groupon. Wybrałam 3 zabiegi... Kasia Super paznokcie (2) paznokcie zrobione w tym salonie są przepiękne. pierwszy raz jestem... Asia Bardzo goraca polecam (1) A ja jestem bardzo zadowolona z uslug swiadczonych w tym salonie. Bylam tam... Marta