Nie ma takiego miejsca w całym trójmieście ... (1) Ilekroć do nich powracam, za każdym razem czuje się zadowolona. Od kilku lat... Vivoperlei Jak najbardziej polecam:-) (1) Sklepik nie duży ale z klimatem.Wygodna przymierzalnia.Ubrania dobrej... Martyna Sklep (1) Bardzo miła obsługa ,wysoka jakość towaru i ceny przystępne to ciuchów... Michał B. ;)
Rewelacja-polecam (1) Jako stała klientka usług pani Tereski-fryzjerki uważam ,że lepiej trafić nie... Beata Rewelacja! (1) Nad tatuażem myślałam już bardzo długo, szukałam odpowiedniego miejsca i... Anka depilacja laserem (2) korzystałam już 6 raz z depilacji lasem i jestem w bardzo zadowolona z... Marzena miło, kameralnie, przyjemnie (1) wybrałem się dzisiaj z przyjacielem do sauny. przywitała nas miła i... michal/multisport salon godny polecenia (1) Pozdrowienia dla personelu Le Cil, szczególnie dla Pana Rafała, który robił... Ewelina J. Profesjonalistki (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy w tym salonie i na pewno nie ostatni.... andziolinoslawa Polecam!!! (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz u p. Katarzyny i zdecydowanie polecam. Wprawdzie... asia Bardzo solidny gabinet (1) Korzystam z ułusg gabinetu od pewnego czasu. Miałam bardzo duży problem z... Gosia Polecam ! (1) Nie Potrafię napisać ani jednego złego słowa na temat tego salonu. Za każdym... Konrad POLECAM!! WYBITNA MAKIJAŻYSTKA (1) Pani Ania Stykała zrobiła ze mnie bóstwo. Jest zachwycająca. POLECAM ja i... Alicja Woy-Wojciechowska Profesjonalizm (1) Mialam wykonywana koloryzacje przez P.Kamilkę, wraz ze strzyzeniem.Jestem... Beti super!!!!! (1) Polecam studio,panuje tam przemiła atmosfera,klient jest na pierwszym... Monika Gorąco polecam! (2) Witam:) skorzystałam z usług Don Sylviano i wszystkim bardzo, bardzo, bardzo... Monika ocyszcanie twarzy na 6 (1) skorzystałam z manualnego oczyszczania twarzy u P.kamili i szczeze polecam... JOLA KOSMETYCZKA BOGUSIA (1) Witam wszystkich! Salon ogólnie b. fajny, nie korzystam co prawda z... Kesi KAROL - FATALNY ZGRZYT... (3) Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam się dzisiaj do salonu... Krótkim,... Małgorzata Leman Fajny sklep dla przyszłych mam (1) Mają duży wybór ubrań, zarówno na co dzień, jak i bardziej eleganckich. Duża... Ola