Rewelacja! (1) Byłam drugi raz w tym salonie i znów jestem zachwycona pracą jaką dokonała... Esti makijaż na ślub (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Justynę jako wizażystkę. Robiła mi... Kasia FANTASTYCZNIE !! (1) Nie byłam do końca przekonana, czy pójść czy nie, ale się nie zawiodłam !! i... Magda
Polecam (1) dziś byłam na oczyszczaniu twarzy, było troszke pracy bo miałam chyba tam... Emi Super (1) Skusiłam się na kupon zniżkowy, i chociaż boję się eksperymentów z nowymi... Annie UCIEKAĆ POKI ZYCIE WAM MIŁE!!! (1) trafilam tam dzieki serwisowi zakupow grupowych skuszona ceną. Mnie tez... pokrzywdzona klientka Zdecydowanie tak!!! (1) Salon i namiar na fryzjerkę dostałam z polecenia. Zależało mi na zrobieniu... Monika Rewelacyjne efekty (1) Od 3 miesięcy korzystam z usług tego salonu z fotodepilacji pach, nóg i... Ania moja pierwsza wizyta (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w salonie. Nie miałam pomysłu na moją... Monika K Profesjonalnie i miło (1) Modern Lady znalazłam poszukując miejsca, w którym w dniu ślubu mogłabym... sonkowo Korzystaj z profesjonalnego doradztwa (1) Kupuję produkty do stylizacji paznokci i zawsze mogę liczyć na profesjonalne... Aga Naprawdę warto (1) Korzystam z usług przedłużania rzęs i przedłuąnia paznokci od 2 lat. Super... Agnieszka Super!!!!! (1) Świetna obsługa, polecam w 100%, fajnie dobrany kolor, na pewno wrócę maja EMI - opinia (1) Vivien znalazłam w internecie szukałam masaży ujędrniających gdzie cena... EMI Naprawdę SUPER!!!! (1) Witam serdecznie Pania AGNIESZKĘ, której z racji zawodu jaki wykonuję -... M. z Grudziądza Pani Kasia :) (1) Bardzo miła pani. Widac ze porzadnie podchodzi do swojej pracy. nie... dorota masaż relaksacyjny - polecam ! (1) po codziennej bieganinie polecam wszystkim pół godzinny masaż relaksacyjny !... jagoda bardzo miło (1) byłem już kolejny raz w łaźni parowej. obsługa przemiła. naprawdę trudno się... staszek beznadziejna depilacja (2) Byłam w tym gabinecie kilka tyg temu i... wyszłam przerażona!! Pani robiąca... ruletka zdecydowanie odradzam ! (3) Chciałaby przestrzec wszystkie dziewczyny przed zabiegami depilacji w tym... poparzona