super (1) miła obsługa, czysto, przyjemnie. B Ania K. (1) kolejna wizyta u Ani a ja znów jestem zadowolona :) C Odradzam (2) Witam. Niedawno zakupiłam w Paznokieciarni cały zestaw do akryli. Niestety... Bardzo Rozczarowana
Szkoda czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nabralam sie i tyle . Strata pieniedzy i czasu . anna Rehabilitacja (1) Trafiłam tu z dwiema dyskopatiami, uzyskałam szczegółowe informacje odnośnie... Kasia REWELKA (1) Dziewczyny zawsze przemile, kapitalny klimat, chodze do Ani i Gosi od... Radzio !! depilacja laserowaa (5) Korzystam z zabiegów z depilacji laserowej - z każdym kolejna wizytą efekt... Natalia zadowolenie:) (1) dawno temu zakupiłam sobie na grupon.pl wizytę: mycie, maskę, strzyżenie,... Lucyna Wdzięczna klientka (1) Byłam w kilku salonach ślubnych, przy oglądaniu sukienek niezwykle ważna jest... Wdzięczna klientka zadowolona (2) panie są bardzo miłe ja mam rozmiar 44 i sukienkę świetnie mi dopasowały... Małgorzata Polecam. (1) Jestem stałą klientką, regularnie korzystam z usług fryzjerskich. Za każdym... Alicja Panie Darku (1) Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję R Oxybrazja super zabieg (1) Gorąco polecam mezoterapię wykonaną w połączeniu z oxybrazją. Moja cera stała... Klaudia Oszuści! (1) Kilkakrotnie byłam w salonie na masażach i zachęcona cała otczką zakupiłam 4... Kafi super! (1) bylam na pedicure(z kuponem gruper),trafilam do Pani Gosi i jestem... Magdalena K. loki moje ukochane (2) to trzecia moja trwała ale pierwsza wykonana tak profesjonalnie. Idealnie... ola fajnie, ale... (1) Miło, fajnie i przyjemnie ale czas oczekiwania na wizytę jest absolutnie za... kiki MISTRZOSTWO W WYKONANIU MISTRZÓW (1) Nie sądzę aby w Trójmieście i okolicach był ktoś lepszy od tych dwóch... Marta super studio (1) pracują tam sami kolesie i to bardzo przystojni, fajna atmosferka, każdy robi... klientka na prawdę warto (1) Przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa, dodatkowym atutem jest wnętrze... Justyna