odradzam! (1) Obsługa manicure znajduje się w pomieszczeniu tak małym jak schowek na miotły... elena Rozczarowana (2) Pierwsze wrażenie dobre. Jednak czas jaki spędziłam u fryzjera przeraził... ana Pani Zuzią świetną masażystką (1) Własnie skorzystałam z pierwszego gruponowego masazu bańką chińską. Mam spore... A.
zawiodłam się (1) To była moja 3 wizyta w tym solarium i ogólnie w solarium, potrzebowałam... Iwona Super salon!!! (1) Telefon do salonu dostałam od koleżanki i postanowiłam spróbowac...... Patrycja Gorąco polecam ! :) (1) Profesjonalna obsługa, ładne studio, duża ilość sprzętu ( dzięki czemu nie... Magda :) rewelacyjny pedicure u P. Basi (3) Napisze krótko sprawiłam sobie najlepszy prezent na lato, moje stopy odżyły a... Iza agnieszka - opinia (1) Jeżeli chodzi o usługi fryzjerskie to byłam zarówno u jednej pani Ani... agnieszka jest super (3) ekipa uśmiechnieta,czasem sobie dogryzają ale z chumorem :D jestem zadowolona... bruneti zdziwiona (3) Jestem zdziwiona negatywnymi opiniami. Może faktycznie klientki korzystające... basia33 "tak", z kilkoma "ale" (1) Byłam kilka razy w tym salonie, po prostu mam blsiko. Ale przestalam, bo... tona polecam :) (1) Profesjonalna, miła obsługa. Efekt po zabiegach gwarantowany. Na pewno wrócę.... lila najlepszy fryzjer (1) Na koniec świata będę za Danielem szła :-)...Nie wyobrażam sobie innego... Izabell 75 Super obsługa (1) Polecam Panią Kasię.Jest bardzo sympatyczna i zna się na rzeczy w mig... Mariola Pan Kamil - rewelacja (2) Chodzę do salonu p.Bogny chyba już ponad 7 lat, a do p. Kamila ok. 5 lat i... Krystyna Pani samouk,ceny z kosmosu (1) Treść opinii: nie polecam Brak profesjonalizmu, pani samouk - teraz ma... iza Zostalam stałą klientka (1) Polecam wszystkim zdecydowanie. Z solarium skorzystałam raz, ale zapewne nie... Anita Polecam manicure i pedicure (1) Z usług Pani Wiolety skorzystałam dziś pierwszy raz.Spotkałam się z pełnym... Reni Do pani Emilii wybrałam się z polecenia koleżanki i dlatego, że w tym czasie nie było mojej sprawdzonej fryzjerki (2) Nie jestem jednak zadowolona. Pani Emilia, która parę razy wtrąciła, że ma... Magda Gosia - opinia (1) Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera. Większość wizyt kończyła się... Gosia