Polecam, polecam, polecam :) (3) Witam, Miałam okazje całkiem przez przypadek skorzystać z pomocy Pani Kasi.... Katarzyna R. NIE dla p. ADAMA!!!!! (1) jestem stałą klientką, jednak nigdy wcześniej nie byłam obcinana przez p.... x ODRADZAM (6) ODRADZAM Wam wybór salonu Beauty Laser w Gdyni. Byłam ich stałą klientką ale... Klientka
klientka - opinia (2) Pełen profesjonalizm, paznokcie zrobione rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona klientka SUPER!!! (1) Jestem bardzo zadowolona! Pani Agatka jest świetna- jak powiem, że che mieć... magda Godny polecenia salon (1) Korzystałam kilkukrotnie z różnych drobnych zabiegów i jestem zadowolona,... zadowolona klientka SUUUPER POLECAM WSZYSTKIM (1) Jestem poprostu zachwycona obsługą w tym salonie p. Basia wykonała swoją... ZACHWYCONA Nie jestem zadowolona (1) kupiłam kupon na gruperze na mikrodermobrazję, ale na pewno nigdy nie wrócę... magda polecam (1) Witam, niedawno ukończyłam kurs wizażu i wszystkim zdecydowanie polecam.... Aneta PEŁEN PROFESJONALIZM :) (1) Fryzjer godny polecenia, posiada dużą wiedzę i doświadczenie a zarazem słucha... Monika Najlepszy wybór ! (1) Pani Ania to cudowna osób - uprzejma mila i nastawiona przede wszystkim na... Marzena Milo i sympatycznie!!!!!! (2) Hurtownia godna polecenia.Jako jedyni maja male worki z urozmaitymi... Angelika bardzo polecam!!! (2) Naprawdę przemiłe Panie, moja suknia była przepiękna - kiedy tylko ją... Beata Zdecydowanie polecam! (1) Witam! bardzo serdecznie polecam kurs wizażu prowadzony przez panią Olę.... I. Wysocka Perfekcjonistka (1) Co tu dużo pisać. Agnieszka bardzo dobrze zna się na tym co robi - zrobi... Emila TRAGEDIA!!! (1) Spodziewałam się fachowej porady i profesjonalnej obsługi a tymczasem ...... anitu polecam w 100% (1) polecam wszystkim, piękny salon na poziomie, profesjonalna obsługa, świetne... Monika POLECAM!!!! (1) Chciała bym Bardzo.Bardzo ,Bardzo podziekowac ,za pomoc w wyborze mojej... Kasia Absolutny pozytyw.. (2) Zostałem bardzo mile zaskoczony.. Może miejsce i wygląd zewnętrzny nie... Jakub beznadziejnie.. (1) Skorzystałam z manicur'u hybrydowego i już po 3 dniach lakier zaczął... Kata