"tak", z kilkoma "ale" (1) Byłam kilka razy w tym salonie, po prostu mam blsiko. Ale przestalam, bo... tona polecam :) (1) Profesjonalna, miła obsługa. Efekt po zabiegach gwarantowany. Na pewno wrócę.... lila najlepszy fryzjer (1) Na koniec świata będę za Danielem szła :-)...Nie wyobrażam sobie innego... Izabell 75
Super obsługa (1) Polecam Panią Kasię.Jest bardzo sympatyczna i zna się na rzeczy w mig... Mariola Pan Kamil - rewelacja (2) Chodzę do salonu p.Bogny chyba już ponad 7 lat, a do p. Kamila ok. 5 lat i... Krystyna Pani samouk,ceny z kosmosu (1) Treść opinii: nie polecam Brak profesjonalizmu, pani samouk - teraz ma... iza Zostalam stałą klientka (1) Polecam wszystkim zdecydowanie. Z solarium skorzystałam raz, ale zapewne nie... Anita Polecam manicure i pedicure (1) Z usług Pani Wiolety skorzystałam dziś pierwszy raz.Spotkałam się z pełnym... Reni Do pani Emilii wybrałam się z polecenia koleżanki i dlatego, że w tym czasie nie było mojej sprawdzonej fryzjerki (2) Nie jestem jednak zadowolona. Pani Emilia, która parę razy wtrąciła, że ma... Magda Gosia - opinia (1) Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera. Większość wizyt kończyła się... Gosia Polecam (1) W salonie panuje miła, przyjazna atmosfera, z pewnością można się w nim... Karolina Nie polecam - tragedia (1) To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w salonie Adikari. Zapisując się do... Karolina Żenujący brak profesjonalizmu, jestem naprawde zniesmaczona, a szkoda... (1) Czy dotyczy to tyko klientów z kuponem Grupon czy ogólnie wszystkich... Joanna zabiegi (1) Korzystałam czterokrotnie z zabiegów Focus rf+ i nawilżania cery po zimie,... Zadowolona klientka GORĄCO POLECAM (2) JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ SALONIKU. TRAFILAM DO NIEGO TROCHĘ PRZEZ PRZYPADEK...I... KATARZYNA TYLINGO-CHMIELEWSKA POLECAM!! (1) skorzystałam z manicure i pedicure w Gabinecie Guerlain. Miła obsługa, czysto... nowa klientka super (1) bardzo fajny wystroj, kimat, pani tez bardzo fajna i fajnie masuje, wyszlam... majka SUPER! (1) BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA. DZIEWCZYNY BARDZO KONTAKTOWE. SZYBKO I W MIŁEJ... Mirka Polecam! Pani fyzjerka Marta zna się na rzeczy :) (1) Lubię dobry klimat u fryzjera oraz profesjonalizm... jak każdy! Pani Marta... Agnieszka Gorąco polecam!!! (1) Wykorzystalam kupon groupon i jestem bardzo zadowolona z efektow. Przyznam że... Marta