ma talent do wydobywania piękna (1) Nigdy nie myślałam że mogę wyglądac tak pięknie! Pani Agnieszka to... Justyna K. botox :) (1) Zabieg wykonamy bardzo profesjonalnie, miła, fachowa, bezbolesna usługa. Nie... lila pozory mylą (1) Salon na pierwszy rzut oka wydaje się przyjazny klientowi (pakiety usługowe,... mirabel
masaż głowy (1) Bardzo polecam ten salon. Profesjonalni fryzjerzy, przemiła obsługa. I ten... E klapa! (1) przychylam się do opinii Katarinki! zupełnie. czekałam półtorej godziny aż... niezadowolona SPA z charakterem (1) Profesjonalne SPA dla wymagających, polecam. EWA Zawsze! (1) ...takie strzyżenie, jak chcę, plus życzliwe, fachowe podpowiedzi mojej Pani... Piotr jestem bardzo zadowolona (1) widzę że ktoś nie wie co znaczy coś robić na kolanie,ja też skorzystałam... Kasia Pani Agnieszka :) (2) Poleciła mi kuzynka, która chodzi do tego salonu od trzech lat. Umówiłam się... Kornelia Nata - opinia (2) Przemiłe Panie, duży wybór sukni, nikt Cię nie pogania. Przed kupnem sukni... Nata anna - opinia (6) polecam wszystkim odwiedzenie tego miejsca. Przemiła i profesjonalna obsługa... anna Anna W. - opinia (1) Witam. Jestem stałą klientką Salonu Urody "Mandarynka". Praktycznie korzystam... Anna W. Klientka - opinia (1) Polecam! Korzystałam wielokrotnie z zabiegów oferowanych przez gabinet Yasumi... Klientka SUPER KOLOR (1) Zakupiłam kupon w ramach zakupów krupowych na koloryzacje włosów.Młoda... Basia Polecam dla wymagających klientów (1) Jestem klientem od 10 lat P.Ady i ostatnio poleciła mi koloryzację... agnieszka chamstwo (1) wchodzę do tego studio, grzecznie mówię, że chciałabym tatuaż a facet do mnie... A dla mnie super! (1) jak dla mnie rewelacja! zadowolony ja Super salon na witawce (4) Jestem nowa klientka salonu koseda w witawce i jestem bardzo zadowolona z... Kasia Olcia1212 - opinia (1) Nie polecam!!!! Olcia1212 nigdy więcej (1) widzę ten sam problem dotyczy i mnie;/ bardzo żałuję wydanych pieniędzy, co... basia