Bravo!!! (1) Daria i Dorota maja bez wątpienia talent do pracy w tym zawodzie. Oprócz... Paula- z ciemnej na jasną :) Gorąco polecam!!! (1) Jestem super zadowolona. Włosy po miesiącu nadal się układają, kolor wyszedł... Marta Polecam (1) Panią Kamilę polecila mi kolezana z pracy, która się u niej strzygła. Na... Basia
Z groupona (1) REWELACJA Dwie godziny minęły za szybko. Pani Małgorzata jest niesamowita.... Ania piękny color!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dałam się namówić na ecologiczną koloryzację, poprostu jestem zachwycona... Beata świetnie spędzony czas (1) Skorzystałam dziś z masażu bańką chińską, zakupionym za pośrednictwem... Anikson Pan Adrian-obłędnie zdolny!! (1) Skorzystałam z usług wspaniałego fryzjera-stylisty, i jestem absolutnie... Katarzyna ODRADZAM Totalna KLAPA (1) Miało być pięknie wymarzona fryzura na wesele przyjaciółki, lecz niestety... Justynka_77 super obcięcie (1) Korzystałam w ramach oferty Grupona. Trafiłam do Pani Agnieszki, bardzo miła,... Ruda :) (1) W tym tygodniu odwiedziłam salon po raz pierwszy i muszę powiedzieć bez... Agnieszka zabiegi spa (1) szczerze polecam !!!!!zadowolona ,zrelaksowana klientka aneta polecam (1) Jestem stałą i bardzo zadowoloną klientką tego Salonu. Polecam Panią Kasię,... m. reklamacja (2) Reklamacja- bezzasadna Widzę, ze nie tylko ja mam takie zdanie o tym... Gdynianka wspaniała kosmetyczka Ola (1) nigdy nie spotkałam wspanialszej kosmetyczki od Pani Oli M. jest rewelacyjna,... kosianie :) REWELACJA !!! (1) W KOŃCU TRAFIŁAM W ODPOWIEDNIE RĘCE SZEFOWA PANI GOSIA I DZIEWCZYNY ZAJEŁY... KASIA M. Bosko :D (1) Jakbym miała duzo pieniedz chodziłabym co tydzień :) ale ceny i tak baardzo... Aleks Rewelacja ! (1) Pani Iwonka rzęski i włosy robi znakomicie ! Polecam wszystkim paniom... Marzena polcecam:) (1) Bardzo miłe Panie, które potrafią doradzić, profesjonalnie dobrać kolor oraz... Marta Polecam masaże !!! (1) Gorąco polecam. Byłam na masażu relaksacyjnym. Genialny masaż, odlot totalny. Mania Polecam sklep MGB Concept Store (1) Polecam wszystkim sklep www.malygrubybudda.pl, wyszukane produkty młodych... Robert S.