Pelen profesjonalizm (1) Profeska na kazdym kroku. Przemile Panie, duzy wybor uslug a przede wszystkim... dominika p. polecam (1) serdecznie polecam salon AVANGARDA pod względem zarówno usług kosmetycznych... stała perfekcja w każdym calu (1) Rozwijający się gabinet :) da się odczuć umiejętności - perfekcja w każdym... Marzena
GORĄCO POLECAM BYŁ TO STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ (1) Byłam w salonie Kleopatra po raz pierwszy i trafiłam do fryzjerki p. Edyty...... MIKA Gorzej już być nie mogło (3) Mniejsza o sam klimat tego miejsca- z salonu jest się zadowolonym gdy fryzura... Mła Opinia o zabiegach mikro z grupona! (1) Witam. Wszystko było oki do momentu przyjścia na wizytę, bo nawet z... Fasola Jak najbardziej Polecam :D (1) Jestem klientką Step by Step od ładnych paru lat, wybór obuwia w tej Firmie... Emm Beznadzieja!!!!!!!!! (1) Zgadzam się w 100% z w/w opiniami.Właścicielka zakładu,który trudno nazwać... Natalia warto było POLECAM (1) Przyznam że skorzystałam z usług tego zakladu dzięki stronie GRUPON.Ale wiem... klientka Pani Malwina (1) Witam, bardzo chciałabym polecić Panią Malwinę, jest to fantastyczna, ciepła... Małgorzata polecam wymagajacym (1) bylam w spameedzie na zabiegu na twarz. bardzo mila atmosfera, pani... zadowolona POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) PANIĄ EMILE MOGĘ POLECIĆ Z RĘKĄ NA SERCU.JESTEM JEJ KLIENTKĄ JUŻ OD WIELU LAT... Dzióbek:> depilacja laser (1) Kupiłam kupon na Grouponie. EFEKT PO ZABIEGU FATALNY. Po trzech sesjach włosy... stracony tysiąc Mikrodermabrazja (3) Nie polecam zabiegu mikrodermabrazji ani też peelingu kawitacyjnego.... NIE POLECAM Znakomita sprawa (1) Początkowo miałem liczne obawy i niespecjalnie byłem przekonany do pomysłu... Bartek A dla mnie bajka! (1) W dzisiejszych czasach kupić buty w tak modnych fasonach i w takich cenach... basik Polecam (1) Własnie wrociłam :)) Korzystalam z przedluzania rzes z kuponem grupon dlatego... Karolina Alicja - opinia (1) Moja pierwsza wizyta i ostatnia wykupiłam opalanie natryskowe z grupona.... Alicja Adrian (1) Jestem bardzo zadowolona z fryzury, żałuję jedynie, że nie dałam się namówić... Ola Fryzura i makijaz bardzo PROFESJONALNIE!!! (1) Fryzura i makijaz bardzo PROFESJONALNIE!!! Polecam pania Anie ,jest... Ania