Rzęsy REWELACJA! Jak naturalne :) (1) Zanim odwiedziłam Instytut to oczywiście przeczytałam opinię innych Klientek... Ania Rewelacja! (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Kontakt mailowy jak i telefoniczny... Ania bardzo dobry salon (1) długo szukałam dobrego fryzjera w Trójmieście. W koncu mi sie udałoi i tego... klientka
Polecam serdecznie (2) Robią porządek na głowie, polecam wszystkim, a zwłaszcza paniom, które są... Kasia N. W końcu jestem szczęśliwa (1) Co by tu dużo pisac, w końcu mam fryzurę o jakiej zawsze marzyłam. Byłam już... Monika Kiepskie wrażenie (1) W porównaniu z moja stałą kosmetyczka, Pani, która się mną zajęła, była mało... Pomarańczka Ania (2) Jestem zadowolona z wizyt bo przyniosły oczekiwane przeze mnie efekty, a... Zadowolona klientka :) Super gabinet (1) Świetna kosmetyczka - pomogła mi z cerą. Dziekuję ! Violka Miłe zaskoczenie (1) Wykupiłam masaż z groupona i troszeczkę się bałam jak będę potraktowana... Karolina super miejsce! (1) Polecam serdecznie wszystkim szukającym profesjonalnego miejsca, świetnej... Martyna Guz Super podejście do klienta (2) Po pierwszej nieudanej wizycie i komentarzu na trójmiasto.pl zadzwonił do... Martyna Rewelacja (1) Uczęszczam do Pani Doroty, która nigdy mnie nie zawiodła, Doradzi jak... Marta POLECAM w 100% - OGROMNY TALENT w stylizacji!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla Doroty za wielki talent i umiejętności w... Krystyna POLECAM (1) Byłam w tym salonie po raz pierwszy i na pewno tam wrucę.Panie,które tam... Kamila rewelacyjny sklep (1) duzy wybór, przystepne ceny, super obsługa. GORĄCO POLECAM !!! Ewelina Brawo Pani Aniu! (1) Serdecznie polecam wizytę w tym gabinecie. Korzystałam z usługi w ramach... Zadowolona FANTASTYCZNE MIEJSCE Z KADRĄ PROFESIONALISTÓW (2) Z usług salonu skorzystalam juz kilkakrotnie i jestem w pelni... Kasia POLECAM ! (1) Polecam gabinet estetic nails. Miła, bardzo profesjonalna obsługa.... M.W. Fajnie (1) Witam powiem krótko każdy może wypowiedzieć swoje zdanie ale o tym salonie... Emila beznadzieja (4) Również skorzystałam z oferty Groupon i potwierzdam zdanie moich... Pxxx