beznadzieja (4) Również skorzystałam z oferty Groupon i potwierzdam zdanie moich... Pxxx POLECAM SALON URODY MILENIUM (1) Profesjonalna obsługa, przystępne ceny i szeroki pakiet zabiegów... Andrzej T. Jestem zawsze bardzo zadowolona z mikrodermabrazji (3) Klientką Sensual Spa jest od ponad roku, zanim jeszcze ruszył groupon. Kilka... Ola
od zachwytu do rozpaczy (2) Pierwsza wizyta-super, zachwyt, Pani Julita miła, konkretna, bez spoufalania... utracona klientka polecam (1) Polecam serdecznie wizytę u Pani Moniki. Jest to profesjonalistka w swojej... zadowolona klientka Polecam (1) Polecam serdecznie ów salon fryzjerski. Spotkałam sie tam z kreatywnością,... zadowolona klientka rewelacja (1) W piątkowy wieczór, na ostatnią chwilę, zdesperowana szukałam fryzjera, który... Marta REWELACJA (1) Trafiłam do salonu przypadkiem i zostałam mile zaskoczona profesjonalizmem... Jola zmiana koloru i fryzury. (1) Byłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Fryzura bardzo dobrze dobrana,... Gośka Lidka (1) Serdecznie polecam salon Agnes w Gdyni. Sukienki w salonie są piękne ale... Lidka bardzo pozytywnie (1) Jestem dosc wybredna klientka i w salonie Kleopatra znazlam to, czego... Karolina rozczarowana - opinia (1) z usług fryzjerów w tym salonie korzystałam wiele razy i zawsze byłam... rozczarowana polecam (1) Salon faktycznie polecenia. M.S. nie dodawajcie tutaj opinii o CH FAMILII (1) ludzie - strasznie utrudniacie zycie innym, ALTERNATIVE ma dwie siedziby - na... zagubiona Zdecydownaie polecam! (1) Moje drogie Panie. Zdecydowanie polecam ten salon. Zarówno jakość usług jak i... Magda SZCZERZE POLECAM (1) Z usług Pani Beaty skorzystałam dziś pierwszy i z całą pewnością nie ostatni... OLA Najlepiej.. (1) Mój pierwszy raz..i.. nie bolał :P A do tego: wysoki poziom obsługi,... Magda & Danka Zdecydowanie tak! (1) Rewelacyjny salon, profesjonalna obsługa. Doradztwo w zakresie pielęgnacji... wissienka super:) (1) Gorąco polecam :) fantastyczna atmosfera i bardzo kreatywni fryzjerzy :) Magda dokładność Pani Basi (1) Salon odwiedziłam po raz pierwszy po namowie jednej z koleżanek.W ten... Gienia