Weryfikacja szafy, stylizacja (1) Weryfikacja szafy, to termin mi znany, ale nigdy nie myślałem, że dotyczyć on... Bogdan Domi - TAK, Sebastian NIE! (1) Byłam tam dwa razy. Strzygła mnie DOmi, byłam bardzo zadowolona :) doradziła... pozdraiwam ania - opinia (1) byłam na masażu gorącymi kamieniami. po prostu rewelacja. relaksujący masaż... ania
Dla mnie rewelacja (1) Jestem zachwycona wykonaną pielęgnacją, kolorem i strzyżeniem. Polecam Panią... Beata Faktycznie świetny salon - polecam (1) Zostałam bardzodobrze ostrzyżona i kolor dobrano mi nie banalny. Jestem... Mari bardzo pozytywnie zaskoczona (1) Trafiłam do Atelie Pana Romana z internetu.Nigdy wczesniej żaden fryzjer nie... Renata Fantastycznie! (1) Kolejny raz skorzystalam z uslug salonu Alternative na Rajskiej i jestem... AGATA KOSMETYCZKA DO BANI! (1) Nie dość, że niemiła to komentuje cerę i wygląd swoich klientów. (...) Niczym... Magda POLECAM SUPER (1) SUPER MIEJSCE I LUDZIE. POLECAM KAROLINA bez rewelacji (1) spa przyzwoite, miła i grzeczna obsługa, Natomiast znam salony kosmetycznie w... Ania Świetnie (1) Pan Roman zawsze świetny i pełen pomysłów.Zmiana koloru z bardzo dobrego na... Ania Ś. Jak zawsze-swietnie! (1) Do Magdy uczeszczam od lat 4-5 na pewno(dokladnie nie pamietam). Zawsze... Patryk Byle jak (1) Skorzystałam z oferty na Gruperze pt. Pedicure Spa na fotelu masującym.... Niezadowolona JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) JAK NAJBARDZIEJ POLECAM Tak jak Panie(Dziewczyna z Gdyni oraz Alicja)... HALINA NR.KARNETU 638 Grupon (1) Kupiłam kupon na IPL,spodziewałam się że zabieg będzie wykonany byle jak! Jak... mile zaskoczona Profesjonalizm w pełnym wydaniu! (1) Po długich i męczących poszukiwaniach odpowiedniego stroju kąpielowego... ana331 JESTEM BARDZO ZADOWOLONA:)))) (1) DO PANI MAGDY TRAFILAM Z POLECENIA KOLEZANKI :)))) ZALUJE...ZE PO TAK DLUGIM... EDYTA B. hawajski duch miłości w ciele i wokół (1) Uwielbiam masaż Arkadiusza. Kahihula w jego rękach, tańcu, miękkich r******h,... GOSIA Odradzam !!! (2) Odradzam:( Obsługa klienta -ZERO :( Brak profesjonalizmu. Wszystko robione... paula POLECAM (2) Czy polecam - TAK, przeceny są prawdziwymy przecenami, wybór naprawdę duży.... Monika