Grupon (1) Kupiłam kupon na IPL,spodziewałam się że zabieg będzie wykonany byle jak! Jak... mile zaskoczona Profesjonalizm w pełnym wydaniu! (1) Po długich i męczących poszukiwaniach odpowiedniego stroju kąpielowego... ana331 JESTEM BARDZO ZADOWOLONA:)))) (1) DO PANI MAGDY TRAFILAM Z POLECENIA KOLEZANKI :)))) ZALUJE...ZE PO TAK DLUGIM... EDYTA B.
hawajski duch miłości w ciele i wokół (1) Uwielbiam masaż Arkadiusza. Kahihula w jego rękach, tańcu, miękkich r******h,... GOSIA Odradzam !!! (2) Odradzam:( Obsługa klienta -ZERO :( Brak profesjonalizmu. Wszystko robione... paula POLECAM (2) Czy polecam - TAK, przeceny są prawdziwymy przecenami, wybór naprawdę duży.... Monika To na prawdę działa :) (1) Jestem zadowolona z usług salonu w Gdyni. Miła obsługa i przede wszystkim... Mika NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ - FANTASTYCZNA JAKOŚĆ (1) JESTEM KLIENTKĄ MAGDY OD CHYBA LAT 7 I NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZMIANY FRYZJERA.... PATI Klienci groupon traktowani są jako natręci!! (1) Udało mi się wykorzystać tylko jeden z 3 zabiegów, za które zapłaciłam w... mimi SUPER! (1) Znalazlam ten salon na internecie. Mial bardzo dobre opinie wiec zamowilam... Ilona z Geteborga Super! (2) To była moja pierwsza wizyta i już wiem, że na pewno tu wrócę na następne... Kasia Koszmar (1) Zdecydowanie nie polecam. Nie skorzystam już nigdy więcej i polecę nikomu.... Agnes REWELACJA (1) W salonie byłam pierwszy raz, ale już wiem, że nie jedyny. Obsługa miła i... Dana coś nie tak (2) Witam serdecznie, salon został mi polecony przez znajomego który tam się... klienta ale... Super Szafa (1) Rzadko zdarza się by tak wiele milych rzeczy spotkalo mnie w jednym miejscu.... Mr Copper Groupon (1) Skorzystałam grouponowego manicure pełna obaw, ponieważ był to pierwszy raz... Kasia Poledcam (1) Ja się nie zgadzam z negatywnymi opiniami, Pani bardzo miła zarówno przez... Monika Nie jest źle. (1) Pretensje może tylko i wyłącznie mieć do siebie, bo żal wam wyłożyć na kozaki... Nitka90 Rewelacja (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich jak w tym salonie. Włosy... Kamila bezandzieja!!!! (1) Miałam ładne i długie włosy.a teraz mam wystrzępione ;/ Chciałam podciąć... Anka